ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Τον Απρίλιο η επόμενη πληρωμή για τα οικογενειακά

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 0:28

Μέχρι τις 20 Απριλίου, ο ΟΓΑ αναμένεται να πραγματοποιήσει την επόμενη πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα( ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών). Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν προωθηθεί περίπου 10.000 αιτήσεις που εκκρεμούσαν και μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών που έγινε από τους ενδιαφερόμενους, κρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, ως «ώριμες», για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανελέγχου.

Ο ΟΓΑ όμως, έχει ακόμα στην αναμονή, τουλάχιστον άλλες 40.000 αιτήσεις ενδιαφερομένων, για τις οποίες ακόμα λείπουν δικαιολογητικά, που πρέπει επίσης να υποβληθούν. Έτσι και αλλιώς οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας (www.oga.gr), για να βρουν, μέσω της ειδικής εφαρμογής «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», το λόγο μη καταβολής των επιδομάτων. Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρουν να υποβάλλουν τα ακριβή δικαιολογητικά που λείπουν, από το φάκελό τους και έτσι θα επιταχυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής.

Να σημειωθεί πως το ειδικό επίδομα στήριξης τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών, ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο. Επίσης, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων παιδιών, αλλά και το οικογενειακό εισόδημα. Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών, εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass