ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι αρτοποιοί

* Στα ίδια επίπεδα θα κρατήσουν και φέτος την τιμή της παραδοσιακής λαγάνας

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2016 0:12

 

Σε αγωνιστική ετοιμότητα ενάντια σε κάθε μέτρο που θα θέσει σε αμφισβήτηση τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους, βρίσκονται οι αρτοποιοί του νομού Λάρισας.

Στην προχθεσινή ετήσια γενική συνέλευσή τους, στο Επιμελητήριο, με αφορμή την πρόσφατη δυναμική απεργιακή κινητοποίηση της συντεχνίας με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές επαγγελματικές οργανώσεις του νομού για το ασφαλιστικό, διοίκηση και μέλη έστειλαν το μήνυμα πως είναι έτοιμοι να οργανώσουν και να κλιμακώσουν μαζικά και ενωτικά, την αντίστασή τους. Ο πρόεδρος της συντεχνίας Αλέξανδρος Γκούλιος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην επιτυχία που σημείωσε η κινητοποίηση με το καθολικό κλείσιμο των αρτοποιείων , κατήγγειλε τα κυοφορούμενα φορολογικά μέτρα και χαιρέτησε την ενότητα και την αποφασιστικότητα μελών ενάντια σε κυβερνητικές επιλογές που οδηγούν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Στη συνέλευση ενόψει της σαρακοστής έγινε συζήτηση και για την τιμή της παραδοσιακής λαγάνας, με τους αρτοποιούς να παίρνουν απόφαση να την κρατήσουν στα περσινά επίπεδα, στα 1,80 με 2 ευρώ.

Συζήτηση έγινε και για τη φετινή έκθεση ΑΡΤΟΖΥΜΑ που θα διεξαχθεί στις 26-29 Φεβρουαρίου στη ΔΕΘ, όπου η Ομοσπονδία τους εκπροσωπεί με ειδικό περίπτερο και και για άλλα διαδικαστικά και τυπικά θέματα της συνέλευσης.

Να σημειώσουμε πως στη συνέλευση ήταν παρόντες τόσο ο Λαρισαίος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Μούσιος, ο οποίος τους μίλησε για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στον κλάδο, όσο και ο πρώην πρόεδρος της Συντεχνίας Φαίδων Ζαμπούρας.

Μετά το πέρας της συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass