ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στην 11η HORECA ο Όμιλος Βιοκαρπέτ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2016 0:01

 

Στη μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας, στην έκθεση HORECA, που απευθύνεται στα ελληνικά ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης συμμετείχε ο Όμιλος Βιοκαρπέτ. Η 11η HORECA διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, στις 12-15 Φεβρουαρίου. Η φετινή προέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κάνοντας την έκθεση πιο επιτυχημένη από ποτέ! Ο Όμιλος Βιοκαρπέτ συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά με τις εταιρίες Biokarpet Contract και Exalco. Στο ανανεωμένο και με μοντέρνο design περίπτερο, οι εταιρίες παρουσίασαν σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη εξοπλισμού και προϊόντων ξενοδοχείων και καταστήματα μαζικής εστίασης.

Η Biokarpet Contract παρουσίασε διάφορες προτάσεις σε μοκέτες και πλακάκια μοκέτας (tiles) τελευταίας τεχνολογίας, δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Laminate, δάπεδα PVC και δάπεδα DECK, πολύχρωμες κουβέρτες άριστης ποιότητας, μοντέρνες ταπετσαρίες , λευκά είδη, υφάσματα επίπλωσης και υφάσματα κουρτίνας, όλα ιδανικά για επαγγελματική χρήση. Από την άλλη μεριά, η Βιομηχανία Αλουμινίου Exalco παρουσίασε πρωτοπόρα συστήματα που τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το minimal design συρόμενο σύστημα Orama, το σύστημα με την μικρότερη επιφάνεια εμφανούς αλουμινίου, και η νέα τυπολογία με στενό γάντζο των θερμοδιακοπτόμενων συρόμενων συστημάτων Albio 225 και Albio 235.

Όμως, την παράσταση έκλεψαν τα νέα ανοιγόμενα συστήματα για πόρτες εισόδου. Η πρωτοποριακή πόρτα εισόδου Albio 135 Super Thermo «ντυμένη» με γυαλί και διακοσμημένη με ανθρακόνημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά. Ακόμη, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην έκθεση ένα νέο σύστημα της εταιρίας, ιδανικό για εσωτερικές πόρτες δωματίων ξενοδοχείου. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δούνε το ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Albio 127C με κρυφό φύλλο, το σύστημα για κάγκελο αλουμινίου Exrail σε διάφορες τυπολογίες και το επιβλητικό σύστημα σκίασης Albio Solar 100 με κινητή περσίδα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης και του νέου τομέα Hotel Build & Design, διοργανώθηκαν θεματικές ομιλίες, όπου σε μια από αυτές συμμετείχε και η Exalco. Συγκεκριμένα, ο κος Θαλασσινός Κων/νος, επιθεωρητής Πωλήσεων της Exalco, μίλησε για την εξοικονόμηση ενέργειας και πως μπορεί να εφαρμοστεί στα ξενοδοχεία. Ο τουριστικός κλάδος και ο κλάδος της εστίασης είναι δυο κλάδοι γρήγορα αναπτυσσόμενοι και με μεγάλη ανάπτυξη στην χώρα μας. Ο Όμιλος Βιοκαρπέτ που έχει αναπτύξει και σχεδιάσει προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και των δυο αυτών κλάδων, εδρεύει στο 5ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας- Αθήνας (τηλ: 2410 -688.688) www.biokarpet.gr και www.exalco.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass