ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Ανοικτή η αγορά σήμερα

* Κλειστά κρεοπωλεία - χρυσοχοεία

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2015 9:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:51

 

Ανοιχτή θα είναι η αγορά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας προτείνει στα μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους σήμερα Κυριακή. Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΕΣΛ αναφέρει ότι  σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.1 του ν.4177/2013, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων. Ως εκ τούτου, και σύμφωνα με την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, προτείνεται στα καταστήματα – μέλη του να λειτουργήσουν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με ωράριο 11:00 – 16:00".

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

Κλειστά πάντως θα παραμείνουν την Κυριακή τα καταστήματα των μελών του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων και Ωρολογοποιών ν. Λάρισας. Ο σύλλογος όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην περσινή έκτακτη Γ.Σ. της 8ης Μαΐου για τις αργίες της Κυριακής, αποφάσισε ομόφωνα τα καταστήματα των μελών του να μένουν κλειστά όλες τις Κυριακές τους έτους πλην των δύο Κυριακών του Δεκεμβρίου".

Αντίστοιχη απόφαση, να παραμείνουν κλειστά και τα κρεοπωλεία - μέλη της δύναμής της, πήρε και η Συντεχνία Κρεοπωλων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass