ΣΕ ΝΕΑ Γ.Σ. ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ

Συντονίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου

* Διεξάγει συζητήσεις η εταιρία

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2016 10:11

Σε νέα γενική συνέλευση προκειμένου να αποτιμηθούν οι εξελίξεις στον Όμιλο Μαρινόπουλου μετά τη δικαστική απόφαση να τεθεί σε καθεστώς προστασίας, καλεί τους εργαζόμενους η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων ν. Λάρισας.

Η συνέλευση θα διεξαχθεί σήμερα στις 9.15 το βράδυ στο ΕΚΛ και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου θα υπάρξει ένας συντονισμός δράσης όλων των εργαζομένων σε κάθε πόλη που δραστηριοποιείται η επιχείρηση. " Η επόμενη μέρα, τονίζεται μεταξύ άλλων, πρέπει να μας βρει σε θέση μάχης. Σε αντίθεση με τη γραμμή της εργοδοσίας, της κυβέρνησης και του επιχειρησιακού σωματείου που καλλιεργούσαν και συνεχίζουν να βαδίζουν στην ίδια ρότα της επανάπαυσης και του εφησυχασμού, τα κλαδικά σωματεία του εμπορίου στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα και οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου που συσπειρώνονται σε αυτά, καλούν σε οργάνωση και αγώνα, σε συμμετοχής στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες κόντρα στους νέους σχεδιασμούς. Καλούμε τους συναδέλφους να συγκροτήσουν επιτροπές αγώνα ανά κατάστημα που θα έχει την ευθύνη να επικοινωνεί με το κλαδικό σωματείο για τον καλύτερο συντονισμό και τη κοινή δράση. Απαιτούμε από την εργοδοσία και την κυβέρνηση τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας! Κανένας συνάδελφος να μην απολυθεί, να μην εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή οικειοθελή αποχώρηση. Να μην τολμήσει ο Μαρινόπουλος να οδηγήσει στην ανεργία 12.000 εργαζόμενους".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Στο μεταξύ συζητήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη διεξάγει η διοίκηση της εταιρίας «Μαρινόπουλος». Σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επισημαίνει ότι πραγματοποιεί κάθε δυνατή προσπάθεια και παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη μίας θετικής λύσης, το συντομότερο δυνατόν. «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και τη διευθέτηση των οφειλών προς τους προμηθευτές», τονίζει. Σημειώνεται, ότι τα καταστήματα «Μαρινόπουλος» συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και τους προμηθευτές για τη στήριξή τους".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass