ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ

Ο Ν. Παπαγεωργίου στο τιμόνι της ΔΚΜ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 8:23

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και υπεύθυνος Τομέα Υποδομών και Δικτύων της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Νίκος Παπαγεωργίου είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΚΜ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας για τις εκλογές του ΤΕΕ στις 20 Νοεμβρίου.

Με τον σημερινό πρόεδρο του ΤΕΕ, Καρδιτσιώτη Βασίλη Τσιώνα να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιώνας ανέλαβε την προεδρία του ΤΕΕ, μετά τον θάνατο του αείμνηστου Βασίλη Βαρνά.

Η αλλαγή ηγεσίας οριστικοποιήθηκε προ ημερών και αμέσως μετά συγκροτήθηκε και ανακοινώθηκε το πολυπληθές και με ηγετικές αξιώσεις ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Παπαγεωργίου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ., από το 2006 έως σήμερα είναι αιρετό μέλος της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων - του οποίου σήμερα είναι πρόεδρος. Από το 2006 έως το 2009 διατέλεσε Συντονιστής της Μόνιμης Επιτροπής Ενέργειας και Βιομηχανίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Το 2005 ίδρυσε τεχνικό γραφείο με κύριο αντικείμενο τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Σύντομα το γραφείο εξελίχθηκε σε τεχνική - εμπορική εταιρία με επέκταση των δραστηριοτήτων της στην παραγωγή-διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας και εν συνεχεία, συνενώθηκε με μεγάλη εισαγωγική εταιρεία του χώρου. Σήμερα είναι διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της εισαγωγικής εταιρίας ‘’Εξαρχόπουλος Energy Systems’’.

ΔΗΛΩΣΗ

Σε δήλωσή του στην «Ε» ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) – Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου αναφέρει τα εξής: «Έχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι αυτής της συλλογικής προσπάθειας της παράταξης ΔΚΜ, καθώς όλοι οι άξιοι μηχανικοί που στελεχώνουν το αρκετά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την εξαθλίωση του κλάδου μας, το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς, την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το ζητούμενο είναι η επιβίωση του κλάδου και η ανάπτυξη. Και η ανάπτυξη περνάει από τους μηχανικούς και το Τεχνικό Επιμελητήριο. Η δέσμευσή μας, απέναντι σε κάθε συνάδελφο είναι να δουλέψουμε σκληρά, σε κάθε επίπεδο, για τη μείωση της ανεργίας στον κλάδο μας και για να ξαναβάλουμε στο χάρτη τον μηχανικό, στη θέση που του αρμόζει. Για ένα ΤΕΕ, πάνω από πολιτικές αντιπαραθέσεις, για έναν επιστημονικό φορέα που με υπευθυνότητα και συνέπεια θα στέκεται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα σε κάθε μηχανικό, στην Πολιτεία και στην τοπική κοινωνία. Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΚΜ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, καλώ όλους τους συναδέλφους διπλωματούχους μηχανικούς, να συμμετέχουν στις εκλογές της 20ής Νοεμβρίου, και να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Είμαστε έτοιμοι για μία προσπάθεια έργων και όχι λόγων».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass