Τί αποφάσισαν στη γ.σ. οι απολυμένοι των ΣΜ Λάρισα

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2016 14:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Οκτ 2016 14:50

Πραγματοποιήθηκε χθες γενική συνέλευση με τους πρώην εργαζόμενους των ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ με τη διοίκηση του συλλόγου Υπαλλήλων εμπορουπαλλήλων Λάρισας.

Με αφορμή την έκτακτη επιδότηση των 1000 ευρώ/πρώην εργαζόμενο, άνοιξε συνολικότερα η κουβέντα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι κι οικογένειές τους. Εκφράστηκε η ανάγκη καλύτερης οργάνωσης και συμμετοχής τους. Αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στο Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, για την ανεργία και την υπεράσπιση του λαϊκού - εργατικού εισοδήματος καθώς και παρέμβαση στον ΟΑΕΔ, μαζί με το κλαδικό σωματείο, στην κατεύθυνση να μην εξαιρεθεί κανένας πρώην εργαζόμενος από την επιδότηση των 1000 ευρώ.

Επίσης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ κα Τζούρβα, η συνάντηση α πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς μέχρι την Πέμπτη δεν είναι εφικτό να γίνει. Πάντως προς ενημέρωση η κ Τζούρβα, είπε ότι είναι θέμα Υπουργείου κι όχι ΟΑΕΔ, αν θα πάρουν όλοι οι πρώην εργαζόμενοι των ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ το επίδομα των 1000 ευρώ, μιας και η ΚΥΑ δεν το κάνει ξεκάθαρο…. "Γνωρίζοντας ότι τα 1000 ευρώ της έκτακτης επιχορήγησης δεν λύνουν τα συνολικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, με ΔΕΗ,νερό, ενοίκια, δάνεια, ΕΝΦΙΑ κτλ., παρόλα αυτά δεν χαρίζουμε τίποτα. Διεκδικούμε ότι μας ανήκει, προκειμένου να συμβάλουμε στα μέτρα ανακούφισης των ανέργων συνολικότερα και των οικογενειών τους" ειπώθηκε στη συνέλευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass