ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ψηφιακή εκπαίδευση σε επαγγελματίες του τουρισμού

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 9:23

Για τις τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων στην προώθηση της επιχείρησής τους, όπως είναι οι ιστοσελίδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Google My Business, Google Adwords, Google Maps κ.α. ενημερώθηκαν χθες Λαρισαίοι επαγγελματίες του τουρισμού.

Σε ειδικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λάρισας, για δεύτερη φορά φέτος, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Google "Grow Greek Tourism Online" , οι επιχειρηματίες του νομού εντρύφησαν στις ψηφιακές δεξιότητές και στα οφέλη του διαδικτύου και εκπαιδεύτηκαν σε ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ, τα οποία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής κάθε επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού. Σημειώνεται πως το "Grow Greek Tourism Online" υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ξεκίνησε το 2014 και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016, έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές της χώρας

Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο του σεμιναρίου έγιναν και εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες ενώ για την περαιτέρω διεύρυνση της πρωτοβουλίας, η Google δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό. Μέσα από ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε όλα όσα χρειάζονται, να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο πλάνο εκμάθησης και να λάβουν, με την ολοκλήρωση του, πιστοποιητικό παρακολούθησης με την υπογραφή της πρωτοβουλίας GGTO και του ΙΑΒ Europe (Interactive Advertising Bureau).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass