ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "INFACOMA" Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Καινοτόμα θερμομονωτικά συστήματα από την EXALCO

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 20:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11

Το δικό της επιβλητικό και συνάμα εντυπωσιακό στίγμα έδωσε η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO με την συμμετοχή της στη 32η Διεθνή Έκθεση «INFACOMA» που πραγματοποιήθηκε στις 12-15 Φεβρουαρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με περίπτερο ανανεωμένο και ξεχωριστό, με μια ιδιαίτερη κατασκευή που δίνει την αίσθηση της σύγχρονης κατοικίας, η EXALCO εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με τη δυναμική της παρουσία.  Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το νέο σύστημα Albio 135 Super Thermo, θερμομονωτικό ανοιγόμενο σύστημα για εξωτερική πόρτα αξεπέραστης ασφάλειας, με τετραπλά λάστιχα και τετραπλά πολυαμίδια, που εντυπωσίασε τους επισκέπτες με τον πρωτοποριακό συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=0,6 W/m2K και το ασύγκριτο design.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών προκάλεσε επίσης το υπερσύγχρονο σύστημα Orama, το συρόμενο σύστημα με τη μικρότερη επιφάνεια εμφανούς αλουμινίου στην αγορά με δυνατότητα ανοιχτής γωνίας για θέα 360º που προσφέρει μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και άψογο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη λεπτομέρεια, που φέρει σε ισορροπία τη σύγχρονη κομψότητα με την ενεργειακή απόδοση.  Οι επισκέπτες της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να δουν τα ανοιγόμενα συστήματα της Exalco με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων, όπως την Albio 125C και την Albio 109C Super Thermo, που έχει διακριθεί για την υψηλή της επίδοση στη θερμομόνωση. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το σύστημα Albio 127C, ένα νέο ανοιγόμενο – ανακλινόμενο σύστημα με ειδικά πολυαμίδια, με το οποίο δημιουργούνται ιδιαίτερα καλαίσθητα κουφώματα χωρίς ορατά φύλλα.  Ο σχεδιασμός του συστήματος έχει γίνει έτσι ώστε η εξωτερική κάσα να καλύπτει πλήρως το φύλλο του κουφώματος.  Η Albio 127C χαρακτηρίζεται από την κομψότητα στην κατασκευή καθώς μειώνει το ορατό αλουμίνιο και επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια υάλωσης η οποία σε συνδυασμό με την απουσία αρμών έχουν άμεσο αποτέλεσμα την αισθητική αναβάθμιση τόσο των εσωτερικών όσο και εξωτερικών όψεων.  Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης προφίλ με μεγαλύτερα πολυαμίδια, η χρήση των οποίων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ενεργειακή εξοικονόμηση περιορίζοντας σημαντικά το υψηλό κόστος θέρμανσης.  Η σειρά είναι κατάλληλη για μηχανισμούς περιμετρικού – πολλαπλού κλειδώματος προσφέροντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.   Παρουσιάστηκαν επίσης τα συρόμενα-ανασηκώμενα συστήματα με θερμοδιακοπή, Αlbio 225LS, σύστημα υψηλών προδιαγραφών το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Albio 230 και Albio 235, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας, καθώς και το νέο συρόμενο σύστημα της Exalco Albio 227 για κατασκευή επάλληλων ή χωνευτών κουφωμάτων(μονόφυλλα – δίφυλλα), με πλάτος οδηγού 95mm που προσφέρει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί τζάμι- σήτα- πατζούρι των 97mm και είναι ιδανικό για αντικατάσταση παλαιότερων κουφωμάτων αλλά και για τοποθέτηση σε καινούριες κατασκευές. Όλες οι σειρές που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Infacoma, ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων Exalco Economy και είναι ιδανικές για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

EXALCO A.E.- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

5Ο χλμ Εθνικής Οδού Λαρίσης- Αθηνών, Τηλ.: 2410 688 688, FAX: 2410 688 530, Website: www.exalco.gr

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass