ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιχειρήσεις της Λάρισας στον οδηγό εξαγωγέων

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 12:20

Το Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να βοηθήσει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο έργο τους προτίθεται για τρίτη συνεχή χρονιά να συμμετάσχει στην έκδοση του «Οδηγού Ελλήνων Εξαγωγέων 2017-2018» σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ και την ICAP GROUP Α.Ε.

Υπενθυμίζεται πως βάσει του ν. 4072/2012 για τη «Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» καταργήθηκε η υποχρέωση εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων (Ε.Μ.Ε), και πως «εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα δικαιούται να ασκεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί εμπορική δραστηριότητα και είναι εγγεγραμμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)».

 Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις έχουν χαρακτήρα εξαγωγικό και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στον κατάλογο να προμηθευτούν τη σχετική αίτηση είτε από τα γραφεία του Επιμελητηρίου είτε από την ιστοσελίδα του ( www.larissa-chamber.gr και να την αποστείλουν συμπληρωμένη το αργότερο έως την Παρασκευή 21/4/2017 ( fax: 2410257522, e-mail: info@larissa-chamber.gr).

 Εντός δύο ημερών θα αποσταλεί αποδεικτικό παραλαβής της αίτησης. Εάν δεν λάβετε σχετική ειδοποίηση επικοινωνήστε στο τηλ 2410-549.884 (εσωτ 120). Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη νέα Νομοθεσία απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον ως άνω κατάλογο είναι η ταμειακή ενημερότητα για το έτος 2017 ( για τον έλεγχο ενημερότητας 2410-549.884 (εσωτ 116).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass