«ΔΗΜΗΤΡΑ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

VOUCHER άνεργων πτυχιούχων: Κλείσε ραντεβού με την επιτυχία!

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:01

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που αφορούσαν στο νέο πρόγραμμα επιταγής (voucher) διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι έως 29 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 208 ώρες θεωρητική κατάρτιση, 832 ώρες πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας και εκπαιδευτικό επίδομα 3.120 €.

Όλοι οι επιτυχόντες, ανεξάρτητα από το πού έχουν υποβάλει την αίτησή τους μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στη «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Κέντρο δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2), και να βρουν την επιχείρηση που τους ταιριάζει ενώ παράλληλα τους παρέχεται και laptop με ενσωματωμένες τις εκπαιδευτικές σημειώσεις. Ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους σχετικά με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης και τις προοπτικές μόνιμης απασχόλησης σε αυτές και κατ΄ επέκταση μπορούν να τους βρουν μια θέση απασχόλησης στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης.

Γιατί να επιλέξει κάποιος τη «ΔΗΜΗΤΡΑ»;

1) Διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα και έχει καταρτίσει περισσότερους από 20.000 ανέργους.

2) Συνεργάζεται με περισσότερες από 1.000 δυναμικές επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους για συνεργασία, προσφέροντας περισσότερες από 3.000 θέσεις που οδηγούν στην απασχόληση.

3) Συμμετέχει στο «ΔΙΚΤΥΟ» Επαγγελματικής Κατάρτισης μιας σύμπραξης σύγχρονων φορέων κατάρτισης οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η «ΔΗΜΗΤΡΑ», έχει ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 100 προγράμματα VOUCHER διαφόρων ειδικοτήτων (ΤΠΕ, Δημοσιογράφων, Ανέργων 18-29, Τουρισμού, Υγείας) για περίπου 1.700 ανέργους και έχει συνεργαστεί με περίπου 500 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Πληροφορίες, «ΔΗΜΗΤΡΑ», Παλαιολόγου 19, τηλ. 2410- 554026 και στο www.dimitra.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass