ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς... διαρροή αερίου

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2015 17:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:01

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση ετοιμότητας που διεξήγαγε προ ημερών  σε εγκατάσταση οικιακού καταναλωτή κεντρικής θέρμανσης  στη Λάρισα, η ΕΠΑ Θεσσαλίας. Η άσκηση ξεκίνησε με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο στις 16:40 ενώ η λήξη του συμβάντος πραγματοποιήθηκε στις 18:17. Σκοπός της άσκησης ήταν η αύξηση της ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών σε περίπτωση διαρροής σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης, με ταυτόχρονη δήλωση διαρροής στον παροχετευτικό αγωγό φυσικού αερίου. Στην άσκηση συμμετείχαν το προσωπικό της ΕΠΑ Θεσσαλίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΛ.ΑΣ, η ανάδοχος εργοληπτική εταιρία και οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Το συμβάν εξελίχθηκε στην περιοχή της αδείας της ΕΠΑ Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην οδό Ρίζου περιοχή Φιλιππούπολης.

Το προσωπικό της Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο (Emergency call center) στο τηλέφωνο 10302,πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους στο σύστημα διανομής φυσικού αερίου. Στο συμβάν τηρήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και οδηγίες για την αποκατάσταση της διαρροής φυσικού αερίου στο λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου και του παροχετευτικού αγωγού, ενώ η άσκηση ολοκληρώθηκε με την αποτελεσματική συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass