ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΑΣ

Άθλος της τοπικής επιχειρηματικότητας

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:09

Άνοιξε και επίσημα χθες βράδυ τις πύλες της για το κοινό η "Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας 2015". Η έκθεση φιλοξενείται στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας, στη Νεάπολη, με τη συμμετοχή 110 εκθετών από τη Θεσσαλία και θα παραμείνει ανοικτή έως τις 29 Μαρτίου, προσφέροντας όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές "όλη τη δυναμική αγορά σε μια βόλτα".   

Χθες βράδυ, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, εκθετών και επισκεπτών έγινε η τελετή εγκαινίων που ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό. "Άθλο της τοπικής επιχειρηματικότητας" χαρακτήρισε τη φετινή έκθεση, μιλώντας εκ μέρους της διοργάνωσης, η κ. Αργύτα Κρικκέλη για να τονίσει, με αφορμή την κατάσταση της αγοράς, πως "η απάντηση βρίσκεται στη δράση".

Σε ότι αφορά το χαρακτήρα της φετινής έκθεσης η κ. Κρικκέλη τόνισε πως οι επισκέπτες θα συναντήσουν τέσσερις θεματικές ενότητες. Η πρώτη αφορά σε αφιέρωμα στο ευρωπαϊκό σπίτι (εξοπλισμός, διακόσμηση κλπ), η δεύτερη στο σαλόνι ενέργειας (ανανεώσιμες πηγές, εξοικονόμηση κλπ), η τρίτη στο σαλόνι υγραεριοκίνησης και αυτοκίνησης και η τέταρτη ενότητα αφορά στο γυναικείο σαλόνι.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί που απηύθυναν, ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝ.ΕΛ. Βασ. Κόκκαλης σημειώνοντας ότι "η επιχειρηματικότητα αποτελεί πυλώνα της ανάπτυξης", ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός που χαρακτήρισε "επίτευγμα" τη διοργάνωση, τονίζοντας την ανάγκη "η αγορά να δει το χρώμα του χρήματος" και πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανθίστανται και προσπαθούν να ξεφύγουν από τη δίνη" και, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης τονίζοντας ότι "η έκθεση έγινε θεσμός, παρά τις συνθήκες κρίσης οι εκθέτες είναι εδώ. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν χτυπηθεί αλύπητα από προηγούμενες πολιτικές" για να καταλήξει λέγοντας ότι "ο δήμος βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες".

ΕΚΘΕΣΗ

Σημειώνεται πως οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από Δευτέρα έως Σάββατο από 17.30 έως τις 22.00 και την Κυριακή από τις 11.30 έως τις 22.00

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass