Νέα διοίκηση εκλέγουν αύριο οι έμποροι της Θεσσαλίας

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2018 22:00
Από τη συνέντευξη Τύπου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Από τη συνέντευξη Τύπου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων

 Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας ξεκίνησε.

Αύριο Κυριακή στα Τρίκαλα, στα γραφεία της ΟΕΕΘ,  οι αντιπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων της Θεσσαλίας θα εκλέξουν για την επόμενη τριετία τη νέα 15μελή διοίκηση και τους αντιπροσώπους για την ΕΣΕΕ. Οι φετινές εκλογές  είναι ιδιαίτερα κρίσιμες όχι μόνο γιατί γίνονται σε μια περίοδο καμπής για τον εμπορικό κόσμο αλλά γιατί οι νέοι αντιπρόσωποι θα εκλέξουν με τη σειρά τους στα τέλη του επόμενου μήνα τη νέα διοίκηση της  Ελληνικής Συνομοσπονδίας  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

 Στις αυριανές εκλογές θα μετάσχουν τρείς συνδυασμοί, ο Ενωτικός Συνδυασμός Εμπόρων Θεσσαλίας (ΕΣΕΘ), η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων (ΑΣΕ) και η Ανεξάρτητη Συνεργασία Εμπόρων (ΑΝΣΕ) με τον ΕΣΕΘ να δείχνει και φέτος φαβορί για την πλειοψηφία στη νέα διοίκηση.  

  Προχθές και ενόψει των εκλογών η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων, η οποία στηρίζεται από την Π.Α.Σ.ΕΒΕ (την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία Εμπόρων και βιοτεχνών) σε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Λάρισας παρουσίασε τις θέσεις της και έδωσε το στίγμα της παρουσίας της στη φετινή διαδικασία. Οι εκπρόσωπο της ΑΣΕ  Άγις Τριγάζης, Περ. Καζαντζίδης, Βασ. Καράμπαλης και Απ. Σερβένης ανέδειξαν το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον στο οποίο κινούνται οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί έμποροι, κατήγγειλαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που έχει βάλει στο στόχαστρο την μικρομεσαία επιχείρηση, παρουσίασαν το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων τους και κάλεσαν τα μέλη της Ομοσπονδίας να στηρίξουν το συνδυασμός τους.

   Χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα κρίσιμες τις εκλογές, τόνισαν πως η Ομοσπονδία χρειάζεται μια διοίκηση που θα συγκρούεται με την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου και των υπηρετών του ενώ ανέδειξαν το βασικό τρίπτυχο των αιτημάτων τους: τη μείωση των φόρων, την αναστολή των κατασχέσεων και την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων.

 Ειδικότερα "θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να παλεύουμε στη βάση του συγκεκριμένου πλαισίου αιτημάτων" που στοχεύει στην επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους, στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ, στην αύξηση της φορολογίας προοδευτικά στο 45% για το μεγάλο κεφάλαιο, στην κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, στη θέσπιση ακατάσχετου  λογαριασμού για όλους τους αυτοαπασχολούμενους με εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ, στην κατάργηση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος Κατρούγκαλου, στην άμεση ανάκτηση των απωλειών στις συντάξεις, στη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, στην εξαήμερη λειτουργία με τρία απογεύματα της εβδομάδας κλειστά κ.α.  

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

 Οι υποψήφιοι των τριών συνδυασμών είναι:

*Από τον ΕΣΕΘ για το Δ.Σ. οι: ΚΑΛΕΑΣ  ΧΡ., ΑΔΑΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡ., ΓΚΟΥΓΚΟΥΜΑΤΗΣ ΑΧ., ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΚΟΚΚΑΣ ΧΡ., ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ. ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤ., ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ Γ., ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡ., ΜΠΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝ., ΝΤΙΡΟΚΑΛΤΣΗΣ ΚΩΝ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ., ΠΙΤΣΑΒΑΣ Γ., ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΝ., ΤΣΙΑΠΛΕΣ Γ., ΧΑΥΔΑΣ ΑΘ. και ΨΥΡΡΑΣ ΑΝ. 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΘ., ΝΤΕΛΛΑΣ ΑΘ., ΜΕΜΗΛΑΣ ΑΘ. και ΣΤΕΦΑΝΗΣ Θ.

Για αντιπροσώπους στην ΕΣΕΕ οι: ΚΑΛΕΑΣ ΧΡ, ΑΔΑΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡ., ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛ., ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ., ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΧΡ., ΒΟΪΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ., ΓΚΟΥΓΚΟΥΜΑΤΗΣ ΑΧ., ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΣ ΚΩΝ, ΓΡΑΜΨΑΣ ΠΑΝ., ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΩΝ, ΔΑΣΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΔΕΛΗΤΣΙΚΑ ΣΟΦΙΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝ., ΖΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚ., ΚΑΛΛΕΑ ΟΛΓΑ, ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ ΑΝ., ΚΙΤΣΗΣ Θ., ΚΟΚΚΑΣ ΧΡ., ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ. ΚΟΡΚΩΤΣΙΟΣ ΠΕΡ., ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ - ΒΛΟΝΤΖΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΛΙΑΓΚΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΣΩΤ., ΜΑΡΑΒΑΣ ΣΤ., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΘ., ΜΕΜΗΛΑΣ ΑΘ., ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ Γ., ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ Γ., ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡ, ΜΠΟΛΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΠΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΝΙΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΝΤΕΛΛΑΣ ΑΘ., ΝΤΙΡΟΚΑΛΤΣΗΣ ΚΩΝ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜ., ΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ., ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜ., ΠΙΤΣΑΒΑΣ Γ. ΠΟΥΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝ, ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ Γ., ΣΕΡΙΦΗΣ ΗΛ, ΣΙΝΗΣ Ι., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΠ, ΤΑΣΙΟΣ ΑΓ., ΤΕΛΛΙΟΣ ΒΑΪΟΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΝ., ΤΣΙΑΠΛΕΣ Γ., ΤΣΙΟΥΝΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘ., ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.,  ΧΑΛΚΙΔΟΥ-ΞΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ, ΧΑΥΔΑΣ ΑΘ., ΧΟΝΔΡΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ και ΨΥΡΡΑΣ ΑΝ.

Από την ΑΣΕ υποψήφιοι για το Δ.Σ. και για την ΕΣΕΕ οι: ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΒΡΑΚΑΣ ΑΘ., ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ., ΓΚΡΙΜΠΑΣ Β., ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΕΡ., ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Γ., ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΟΛΑΣ ΔΗΜ., ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΝΟΥΣΙΑΣ ΧΑΡ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ., ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΙΣ. και ΧΩΤΟΥ ΑΓΟΡΙΤΣΑ. 

 Από την ΑΝΣΕ οι υποψήφιο για το Δ.Σ. και την ΕΣΕΕ είναι οι ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΑΣ  ΤΗΛ. και  ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ  ΑΝΔΡ. 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass