Διαγωνισμός για την κάλυψη της θέσης προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2015 18:05

Με απόφαση του ήδη παραιτηθέντος υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2015, προκηρύσσεται η θέση του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για 5ετή θητεία και απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επιλέγεται από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, ύστερα από δημόσια προκήρυξη, με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων (4/5) των μελών της.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για διορισμό στην προκηρυσσόμενη θέση και διαθέτουν τα απαιτούμενα από την παρούσα προκήρυξη τυπικά και ουσιαστικά προσόντα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού συνδέσμου: https://online.ekdda.gr/applications.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 6/7/2015 έως 15/7/2015 (ώρα 14:00). Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή στον ανωτέρω σύνδεσμο δεν εξετάζονται. Ομοίως, δεν εξετάζονται οι αιτήσεις, οι οποίες υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης, στις οποίες ο ενδιαφερόμενος δεν βεβαιώνει ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του κωλύματα διορισμού για τη θέση του πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ. ή ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προς άρση τυχόν ασυμβιβάστων που προαναφέρονται, εφόσον επιλεγεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass