Δράσεις για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:00
Από τη συνάντηση Εργασίας του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕΛ Από τη συνάντηση Εργασίας του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕΛ

Συνάντηση εργασίας με τα διοικητικά συμβούλια των Α'/βάθμιων ενώσεων της ΟΕΒΕ ν. Λάρισας για ανάπτυξη μιας αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών/κλαδικών  ομοσπονδιών και σωματείων με την πανελλήνια ομοσπονδία τους, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη δομή του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των σωματείων για τις διευρυμένες υπηρεσίες του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε θέματα εκπαίδευσης, υλοποίησης μελετών και ερευνών, πληροφόρησης και συμβουλευτικής μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα σωματεία με βάση τις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί σειρά δράσεων που θα αφορούν :

* Στην ενίσχυση και ενδυνάμωση της επικοινωνίας των συνδικαλιστικών φορέων μελών της ΓΣΕΒΕΕ

* Στην παρακολούθηση του οικονομικού περιβάλλοντος και των πιλοτικών απασχόλησης, στήριξη της επιχειρηματικότητας, διάγνωση αναγκών των επαγγελματιών, επαγγελματική κατάρτιση, μαθητεία και δια βίου μάθηση

* Στην αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων που άπτονται θεμάτων ειδικών πολιτικών για τις ΜμΕ

* Σε έργα εκπαίδευσης και κατάρτισης για την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού τους, τα οποία δίνουν έμφαση στην ενίσχυση και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων στις πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο και ανά έτος θα υλοποιείται και στις υπόλοιπες πόλεις. Η εκδήλωση των ΟΕΒΕ Κ. Ελλάδος προγραμματίζεται να υλοποιηθεί στο α' τετράμηνο του 2019 με τη συμμετοχή φορέων όλης της Κ. Ελλάδας, Περιφέρεια, Δήμους, Επιμελητήρια καθώς και με τη συμμετοχή μελών των ΟΕΒΕ.  Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ο υπεύθυνος παραρτήματος και πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας κος Τρύφων Πλαστάρας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη, από την πλευρά της ΟΕΒΕ Λάρισας εκπρόσωποι σωματείων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass