Συνεργασία Τρ. Πειραιώς – Δημοσίου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 15:08

 Την τήρηση, την ταμειακή διαχείριση και τη χρηματοδότηση του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανέλαβε η Τράπεζα Πειραιώς από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Με τη στρατηγικής σημασίας συμφωνία αυτή, η Πειραιώς επιβεβαιώνει έμπρακτα την ενεργό στήριξή της στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και στον αγροτικό κόσμο της χώρας, αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση.


Όπως σημειώνει, το έργο συνδέεται με χρηματοδότηση ύψους έως 2,5 δισ. ευρώ ετησίως, μέχρι το 2022. Στόχος είναι η έγκαιρη πληρωμή των αγροτικών ενισχύσεων, που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική, στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.  Η Τράπεζα διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να ανταποκριθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της συνεργασίας αυτής, καθώς εκτελεί ήδη το έργο με απόλυτη επιτυχία. Σημειώνεται ότι, η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί, μέχρι σήμερα, κατά ISO 9001:2015 στην ταμειακή διαχείριση και στις πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass