Μνημόνιο συνεργασίας ΣΘΕΒ με την «Ten Brinke Ελλάς»

ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ REAL ESTATE

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 15:33

Μνημόνιο συνεργασίας, με την εταιρεία «Ten Brinke Ελλάς», η οποία αναλαμβάνει εργολαβίες ακινήτων σε τομείς του λιανικού εμπορίου (όπως εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, εταιρείες σούπερ μάρκετ, εξειδικευμένες επιχειρήσεις), της υλικοτεχνικής διαχείρισης (logistics), γραφειακών συγκροτημάτων και καταστημάτων, υπέγραψε χθες ο ΣΘΕΒ.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αχ. Νταβέλης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας  Φώτης Γιώφτσιος, σε συνέντευξη Τύπου μίλησαν για τις προοπτικές συνεργασίας και ανέδειξαν τα αμοιβαία οφέλη που θα προκύψουν από τις συνέργειες και τις μεταξύ τους δράσεις. Όπως ελέχθη, με την υπογραφή της συμφωνίας ανοίγει για πρώτη φορά ένας ουσιαστικός δρόμος προς όφελος των Θεσσαλικών επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης και οικονομίας. Η συνεργασία θα είναι ευρεία και θα αφορά στους τομείς του real estate γενικότερα καθώς και τους κλάδους των κατασκευών (συμπεριελαμβανομένων των βιομηχανιών παραγωγής, πρώτων υλών για τον κλάδο των κατασκευών), των τουριστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων στον χώρο της υγείας.
Να σημειώσουμε πως οι δραστηριότητές της συγκεκριμένης εταιρείας, με 10ετή παρουσία στην Ελλάδα εκτείνονται από τη σύλληψη της ιδέας, την απόκτηση του οικοπέδου, την κατάρτιση των προγραμμάτων αξιοποίησης, τη μελέτη των κατασκευαστικών σχεδίων έως την πραγματική εκτέλεση, πώληση και παράδοση. Στους εντολείς της συγκαταλέγονται επενδυτές, αγοραστές, επιχειρήσεις, ιδιώτες, εξωτερικοί ή εσωτερικοί κατασκευαστές έργων ή εταίροι κοινοπραξιών και βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση κατάλληλων οικοπέδων και προοπτικών έργων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass