«Διόρθωση» του αφορολόγητου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 22:20

Τη «διόρθωση» αντί της μείωσης του αφορολόγητου μέσα στο 2019 στους οικονομικά ασθενέστερους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Το ασφαλιστικό σύστημα στη μεταμνημονιακή εποχή».


Χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία ο υφυπουργός υποστήριξε ότι «δεν θα μειώσουμε το αφορολόγητο αλλά θα προχωρήσουμε σε κάποιες διορθώσεις του μέσα στο 2019 για την προστασία των ασθενέστερων εισοδημάτων». Παράλληλα, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ είπε ότι «λένε ότι έχουμε πλεονάσματα γιατί δεν δίνουμε λεφτά, δεν δίνουμε συντάξεις, αποδεικνύεται όμως το αντίθετο. Και συντάξεις δώσαμε και εκκρεμότητες μειώσαμε. Αν όμως έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση τότε θα έχουμε απότομη μείωση των συντάξεων».
Από την άλλη πλευρά μιλώντας για την κυβέρνηση είπε ότι «είναι μια υπεύθυνη κυβέρνηση και τα βήματα που κάνουμε είναι στο πλαίσιο μιας έντιμης συμπεριφοράς, καθαρής και παλικαρίσιας απέναντι στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει» για να προσθέσει απευθυνόμενος προς τους πολίτες «τι αξίζει να υπερασπιστούμε, αυτό που έρχεται ως απειλή ή αυτό που χτίσαμε με κόπο, με μόχθο, με θυσίες;».  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι, ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Νέστορας Αντωνίου, καθώς και εκπρόσωποι συνταξιουχικών οργανώσεων. Τον κ. Πετρόπουλο πλαισίωναν ο συντονιστής γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου και ο αναπληρωτής συντονιστής γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Ζωγράφος.
Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass