Τα Χριστούγεννα έφτασαν στα Olympic Stores!

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 11:18

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και εσύ ακόμα σκέφτεσαι πότε θα προλάβεις να αγοράσεις δώρα για σένα και την οικογένεια; Το 1ο online fashion mall είναι εδώ για να σου δώσει την λύση! Tα Olympic Stores διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανή να ικανοποιήσει κάθε σκέψη και επιθυμία. Κομψά και μοντέρνα παπούτσια για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, στυλάτες γυναικείες τσάντες για κάθε περίσταση καθώς και μοντέρνα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ και την εμφάνιση σου.

Αν λοιπόν θέλεις να έχεις μοντέρνα και κομψή εμφάνιση, χωρίς να σπαταλάς χρόνο και κόπο, δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις το olympicstores.gr στο λάπτοπ ή στο κινητό σου, να περιηγηθείς στις σελίδες του, να συγκρίνεις και να επιλέξεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει στο κατάλληλο χρώμα και μέγεθος, να το τοποθετήσεις στο καλάθι αγορών και να καταχωρήσεις την παραγγελία σου. Η ομάδα του 1ου online fashion mall θα φροντίσει να συγκεντρώσει το σύνολο των επιλογών σου και να στα αποστείλει ΔΩΡΕΑΝ με την υψηλότερη ποιότητα καθώς εσύ θα χαλαρώνεις στην άνεση του σπιτιού σου στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

 Έχεις κουραστεί να ψάχνεις παπούτσια ατελείωτες ώρες στις βιτρίνες;

Ενδιαφέρεσαι για χειμερινό ή καλοκαιρινό; Για casual ή επίσημο γυναικείο παπούτσι; Το #o_shoes ανατρέπει τα δεδομένα στην επιλογή και αγορά γυναικείων υποδημάτων. Σου παρέχει πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων και σου δίνει την επιλογή να παρατηρήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια με την χρήση μεγενθυτικού φακού! Αναζήτησέ τώρα τα παπούτσια της επιλογής σου που θα παρέχουν άνεση και θα απογειώσουν την εμφάνιση σου.

gynaikies mpotes

Ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τις τσάντες!

tsanta xiros

Στο #o_bagz μπορείς να ανακαλύψεις την ιδανική τσάντα για κάθε περίσταση της ημέρας, σε διάφορους συνδυασμούς μεγεθών και χρωμάτων που θα μεταμορφώσουν την προσωπική σου εμφάνιση. Ενδεικτικά, στα Olympic Stores μπορείς να ανακαλύψεις τσάντες χειρός, ώμου και backpacks, τσάντες χιαστί και casual.

H λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

gynaikia accessories

Αφού έχεις επιλέξει τα παπούτσια που επιθυμείς και τα έχεις συνδυάσει με την ιδανική τσάντα το μόνο που απομένει είναι το κατάλληλο αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου. Στο #o_accessories θα ανακαλύψεις τα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το στυλ σου και θα δώσουν την τελευταία πινελιά στο look σου. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και χρειάζεσαι σε γυναικεία αξεσουάρ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και ρολόγια από μια μεγάλη πληθώρα στυλ, χρωμάτων, σχεδίων και αποχρώσεων που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass