Εκπροσώπηση στην ΠΟΦΕΕ διεκδικούν τρεις Θεσσαλοί φοροτεχνικοί

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤ. ΝΑΚΑ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 22:06
Από τη συνάντηση των Θεσσαλών αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας στο Επιμελητήριο Από τη συνάντηση των Θεσσαλών αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας στο Επιμελητήριο

Στην τελική ευθεία για την ιδιαίτερα κρίσιμη για τον κλάδο γενική συνέλευση εισέρχονται οι φοροτεχνικοί της Λάρισας. Από αύριο έως και την ερχόμενη Κυριακή, 7-9 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους (ΠΟΦΕΕ) στη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί και η νέα 11μελής διοίκησής της.
Για τις συγκεκριμένες εκλογές υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο από τη Λάρισα αλλά και από τη Θεσσαλία γενικότερα καθώς θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο διεκδικούν τρεις Θεσσαλοί. Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών ν. Λάρισας (ΕΦΕΕΛ) Αστέριος Νάκας, ο γραμματέας της Ένωσης Καρδίτσας Κώστας Λαμπρόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Τρικάλων Θωμάς Γρηγορίου.

Οι δύο πρώτοι διεκδικούν θέση για πρώτη φορά ενώ ο τρίτος την επανεκλογή του. Σημειώνεται πως η Ένωση της Λάρισας, με εξαίρεση την τελευταία τριετία, είχε πάντα εκπροσώπηση στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τον αείμνηστο πρόεδρό της Γιώργο Καρκαντό, ο οποίος μάλιστα ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ΠΟΦΕΕ. Με δεδομένη τη δυναμική που εμφανίζει ο τοπικός σύλλογος η αισιοδοξία για θετικό αποτύπωμα στις εκλογές, δεν λείπει. Να σημειώσουμε πως ενόψει της γενικής συνέλευσης συναντήθηκαν προ ημερών στο Επιμελητήριο Λάρισας Θεσσαλοί αντιπρόσωποι της ΠΟΦΕΕ προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις και θέσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.     
 Θυμίζουμε πως στις πρόσφατες εκλογές της τοπικής ένωσης για την Ομοσπονδία εκλέχτηκαν 20 συνολικά αντιπρόσωποι, πέντε περισσότεροι σε αριθμό σε σχέση με τις εκλογές του 2015. Συγκεκριμένα οι αντιπρόσωποι που θα μετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση είναι οι Νικ. Νάτσιος,  Αστ. Νάκας, Στέργιος Μάνης, Νικ. Κίσσας, Ευαγ. Κυρίτσης, Ηλ. Κοτσιμπογεώργος, Χρόνης Ισαακίδης, Νικολέτα Κατσούρα, Ιωάννης Κωστόπουλος, Βασ. Παπαποστόλου, Αγραφιώτη Ευαγγελία, Αναστ. Τριανταφύλλου, Αστ. Κατσάρας,   Αχιλ. Παπαϊωάννου, Αναστ. Καπνιτζής, Βασ. Καραγούσιος, Φωτ. Μπεριτζάς,  Λεων. Αποστολόπουλος, Ειρήνη Μπαλογιάννη και Αικατερίνη Μίχου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass