Ιαπωνικές εταιρείες ζητούν συνεργασία... με Λάρισα

ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:02

Συνεργασία με τοπικές και γενικά ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών τροφίμων τα οποία “μπορούν να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν και να πωληθούν σε θερμοκρασία δωματίου”, όπως αποξηραμένα τρόφιμα, ξηροί καρποί, κονσερβοποιημένα τρόφιμα και φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, τρόφιμα στιγμιαίας παρασκευής, κτλ ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Cross –onCo. Ltd.


Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λάρισας ακόμη μια εταιρεία FarEastInc., ζητά συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων του κλάδου των τροφίμων, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της κουλτούρας, του πολιτισμού και των παραδόσεων μίας περιοχής. Σε παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο,  η ιαπωνική επιχείρηση επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα «φιστίκια Αιγίνης», αλλά και για όλα τα ελληνικά προϊόντα ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, καθώς και για παραδοσιακά γλυκίσματα κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Επιμελητηρίου (αρμόδιοι κ. Μπίτος , κ. Φιλιππόπουλος , τηλ. 2410254738, εσωτ. 120, 121)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass