"Δέματα αγάπης" και ανθρωπιάς από τους κρεοπώλες

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ - ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΟΤΑΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 15:24

Νέα "δέματα αγάπης" που γεμίζουν το τραπέζι των απόρων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων έφυγαν χθες με πρωτοβουλία των παραδοσιακών κρεοπωλών της Λάρισας.

Μέλη της συντεχνίας του νομού στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης τους, συγκέντρωσαν για δεύτερη φορά κρέατα τα οποία παρέδωσαν σε κοινωνικά ιδρύματα της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως για την συνεισφορά των μελών στη φιλανθρωπική δράση του συλλόγου, η διοίκηση τους επιβράβευσε με απονομή επαίνων.
 Στο μεταξύ με νέα δώρα ενόψει των γιορτών εμπλουτίζουν τη "λοταρία" τους οι κρεοπώλες που μετέχουν στην προωθητική δράση της τοπικής συντεχνίας. Όπως ανακοίνωσε στα μέλη του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέλευσης ο πρόεδρος Ευάγγελος Ρίζος τα δώρα της επικείμενης κλήρωσης έφτασαν στα 28 εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την αποδοχή που είχε η ενέργειά τους στους καταναλωτές. Θυμίζουμε πως 25 περίπου κρεοπώλες της Λάρισας διαθέτουν από την περασμένη εβδομάδα στους πελάτες τους για αγορές κρεάτων άνω των 20 ευρώ, κουπόνια. Για κάθε αγορά 20 ευρώ αντιστοιχεί ένας λαχνός, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, με δώρα όπως ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, λάπτοπ, τάμπλετς, ποδήλατα κ.α.
Οι συγκεκριμένοι κρεοπώλες καθώς και όσοι μετέχουν στις δράσεις της συντεχνίας (όπως και αυτής της εκστρατείας καθαριότητας) θα έχουν στα καταστήματα τους ειδικά αυτοκόλλητα σήματα ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής ποιοι συμμετέχουν στις προωθητικές ενέργειες.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass