Στη νέα του στέγη το τ. ΙΚΑ Λάρισας

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ «GAEA» ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2018 22:15

Ομαλά, χωρίς προβλήματα και με σχετικά λιγοστές συναλλαγές κύλησε η πρώτη μέρα στον νέο χώρο του τοπικού περιφερειακού υποκαταστήματος μισθωτών ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ). Από χθες οι διοικητικές του υπηρεσίες λειτουργούν στη νέα τους στέγη, στον α΄ όροφο του εμπορικού κέντρου «Gaea» επί της οδού Χατζημιχάλη στη Φιλιππούπολη καθώς οι εργασίες μετακόμισης ολοκληρώθηκαν και όλες οι υπηρεσίες του τέθηκαν στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Ασφαλισμένοι που μετά από 16 χρόνια, θα υποχρεωθούν να αλλάξουν προορισμό και κατεύθυνση...

Θυμίζουμε πως οι συναλλαγές στο κατάστημα της Ασκληπιού, σταμάτησαν την περασμένη Πέμπτη για τρεις συνολικά εργάσιμες ημέρες, από την Παρασκευή 14/12 έως και προχθές την Τρίτη 18/12, με τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες να εξυπηρετούνταν στο διάστημα αυτό από το τοπικό υποκατάστημα Μισθωτών Λάρισας, στη Ν. Σμύρνη. Από χθες η υπηρεσία βρίσκεται στον νέο χώρο, οι 100 περίπου υπάλληλοι σε ευρύχωρα, άνετα και λειτουργικά γραφεία, που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας  και καλύτερες προοπτικές εξυπηρέτησης του κοινού. Σήμερα όπως έγινε γνωστό θα μπορούν οι συναλλασσόμενοι να επικοινωνούν στους ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς, ενώ το ωράριο εξυπηρέτησης των πολιτών παραμένει από 8 π.μ. έως 2 μ.μ. Στη νέα του στέγη το περιφερειακό κατάστημα του ΕΦΚΑ θα μείνει τουλάχιστον για 9 + 3 χρόνια ενώ το ενοίκιο που θα καταβάλει θα συμψηφίζεται με τις οφειλές της ΕΑΣ.   
Στο νέο κτίριο σταδιακά θα μεταφερθούν και οι εργαζόμενοι του ΟΓΑ, ΤΣΑΥ και του ΤΣΜΕΔΕ. Επίσης μόλις ολοκληρωθεί το νέο οργανόγραμμα το  ΕΦΚΑ, στο νέο κτίριο θα στεγαστεί και η πανθεσσαλικής εμβέλειας Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) που θα εδρεύει στη Λάρισα.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ οι εισφορές Νοεμβρίου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass