Nέα προγράμματα για ενίσχυση επιχειρήσεων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2019 15:00

Ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας» και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας εμπόριο-εστίαση-εκπαίδευση» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδος (ΑΕΔΕΠ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ).

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Σ΄ αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.
ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Στο μεταξύ την τροποποίηση των ημερομηνιών έναρξης και λήξης ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τις προσκλήσεις των δύο δράσεων ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Ειδικότερα, για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» η έναρξη ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων τροποποιείται από τις 06/02/2019 στις 20/02/2019 (ώρα 10:00:00). Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού και το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση 18 μηνών από την αρχική δημοσίευσή της. Για τη δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση» η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων τροποποιείται από τις 06/02/2019 στις 27/02/2019 καθώς και η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων από τις 19/04/2019 στις 09/05/2019 και ώρα 23:59:59.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass