Εκοψαν πίτα οι Φανοποιοί

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 16:02

Στην υποχρεωτική ανάρτηση του τιμοκαταλόγου στις επιχειρήσεις τους, στην υπενθύμιση καταληκτικής ημερομηνίας  (31 Μαρτίου) για την εγγραφή των μελών στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων και στη δημιουργία τράπεζας αίματος, επικεντρώθηκε η συνέλευση της Ένωσης Φανοποιών και Βαφέων ν. Λάρισας.

Η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τα μέλη της για όλες της τρέχουσες υποχρεώσεις και του ανακοίνωσε πως δρομολογεί τη διοργάνωση ειδικών επιμορφωτικών σεμιναρίων πάνω στην ηλεκτροκίνηση και στη γνώση των συστημάτων της υβριδικής τεχνολογίας. Μετά το πέρας της συνέλευσης που διεξήχθη στο Επιμελητήριο κόπηκε και η πίτα του συλλόγου με το πρόεδρο της Ένωσης Βάιο Γκουνταρόπουλο να εύχεται στα μέλη και τις οικογένειές τους υγεία και επαγγελματική καταξίωση.
Στην συνέλευσή του που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Επιμελητήριο Λάρισας, η διοίκηση του σωματείου ενημέρωσε πως εντός των ημερών θα γίνει η πρώτη ομαδική αιμοδοσία προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποιες φιάλες αίματος όχι μόνο για να καλυφθούν ανάγκες των μελών του αλλά και να ενισχυθεί το πνεύμα αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς.
Ένα σημαντικό θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση ήταν και αυτό των αποβλήτων και δη του ΗΜΑ με τον μηχανικό μηχανολόγο Τρ. Μίχο να τους ενημερώνει για τους όρους λειτουργίας του ΗΜΑ, για τις εγγραφές μέχρι το τέλος Μαρτίου, για τις κυρώσεις και τα πρόστιμα που επιβάλλονται και κυρίως για τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οι επιχειρήσεις του κλάδου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass