Σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ εφοριακών και φοροτεχνικών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2019 15:18

Σε πλαίσιο αμοιβαίας συνεργασίας και εμπιστοσύνης για κάθε ζήτημα που προκύπτει μεταξύ φορολογικής διοίκησης και λογιστών γύρω από τις υποθέσεις των φορολογουμένων συμφώνησε χθες η διοίκηση των φοροτεχνικών του νομού με τον νέο προϊστάμενο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Το Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΦΕΕΛ) με τον πρόεδρο Νικ. Νάτσιο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον κ. Γ. Εμμανουήλ και τον υποδιευθυντή της Δ.Ο.Υ. Χ. Παύλου προκειμένου να τους συγχαρεί για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων. Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία να οικοδομηθεί μέσα σε καλό κλίμα μια νέα σχέση μεταξύ του εφοριακού και του επαγγελματία λογιστή ώστε να επιλύεται θεσμικά και συλλογικά κάθε ζήτημα. Άλλωστε από τη στιγμή που η εφορία καθίσταται ηλεκτρονική, οι περισσότερες συναλλαγές διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά. Με δεδομένο ωστόσο ότι πολλοί φορολογούμενοι ιδίως ηλικιωμένοι είναι ψηφιακά αναλφάβητοι οι φοροτεχνικοί - λογιστές παρεμβαίνουν ως συνδετικοί κρίκοι αναλαμβάνοντας να καλύψουν το ηλεκτρονικό κενό και να διεκπεραιώσουν τις φορολογικές υποθέσεις των πελατών τους. Στην προσπάθεια αυτή θέλουν να έχουν τη συνεργασία των εφοριακών προκειμένου, να ενημερώνονται, να συνεργάζονται και να διευκολύνονται.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass