Εγκαινιάζεται η «Ζυθοποιία Πηνειού»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:07

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής μπίρας εγκαινιάζει σήμερα η «Ζυθοποιία Πηνειού» στο 7ο χλμ. της οδού Λάρισας - Συκουρίου.

Η Λαρισαϊκή εταιρεία που παράγει τη φρέσκια, απαστερίωτη μπίρα «Lola» ανοίγει τις εγκαταστάσεις της στο κοινό της πόλης, καλώντας τους πολίτες να μοιραστούν μαζί της τη χαρά και τις γεύσεις μιας καθαρά τοπικής προσπάθειας. Τα εγκαίνια των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος στις 7 μ.μ. Αμέσως μετά οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου (είναι το πρώτο επισκέψιμο ζυθοποιείο στη Λάρισα), ενώ η βραδιά θα κλείσει μ’ ένα κεφάτο πάρτι, με ζωντανή μουσική, αλλά και άφθονη μπίρα.

Θυμίζουμε ότι η «Ζυθοποιία Πηνειού», που αποτελεί επένδυση των Ν. Πιτσούλη, Β. Ζάρκου, Γ. Πέτρου γνωστών στην τοπική αγορά της Λάρισας από τον εκπαιδευτικό όμιλο "Δήμητρα" , παράγει την μπίρα LoLa σε 2 μοναδικές ποικιλίες, την BelgianAle και την Pilsner . Η ζυθοποίηση πραγματοποιείται στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής από υπερσύγχρονα μηχανήματα, με πολύ μεράκι και αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου, για απαιτητικούς ουρανίσκους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass