Στις διεθνείς αγορές με την ασφάλεια του ΟΑΕΠ

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 15:10
Από τη συνάντηση μελών της διοίκησης τους ΣΘΕΒ με τον αναπλ. διευθυντή του ΟΑΕΠ Από τη συνάντηση μελών της διοίκησης τους ΣΘΕΒ με τον αναπλ. διευθυντή του ΟΑΕΠ

Συνάντηση με θέμα την ασφάλιση των εξαγωγών είχαν την προηγούμενη Παρασκευή μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του Οργανισμού Ασφαλίσεων Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκε η σημασία της ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων, η οποία πρέπει να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, και δη των θεσσαλικών, και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.


Και οι δύο φορείς συμφώνησαν τον ερχόμενο Μάιο να πραγματοποιηθεί ενημερωτικό εργαστήριο για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως δραστηριότητας και μεγέθους, ακόμα και γι’ αυτές που δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στις εξαγωγές οποιουδήποτε κλάδου ή υπηρεσίας, προκειμένου να υπάρξει εκτενής ενημέρωση για τα προγράμματα ασφάλισης που παρέχει ο ΟΑΕΠ, τους καλυπτόμενους κινδύνους και για το πρόγραμμα «ΟΑΕΠ - ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ». Στη συνάντηση, από τον ΣΘΕΒ, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Μ. Ανατολίτης, ο Οικονομικός Επόπτης Ι. Σίνης, το μέλος του Δ.Σ. Β. Μπρέτας και η γενική διευθύντρια κα Ελ. Καματέρη. Ο Σύνδεσμος στηρίζει συνεχώς μέσα από ουσιώδεις δράσεις την υγιή επιχειρηματικότητα, που βασίζεται πρωτίστως στην καλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ φορέων προκειμένου να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μελών του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass