Αναγκαία η μηχανοργάνωση των πρατηρίων καυσίμων

ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:04
Από τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΠΕΚ στη Λάρισα Από τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΠΕΚ στη Λάρισα

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Σωματείου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων του ν. Λάρισας.

Η ώρα και η θεματολογία των εργασιών της συνέλευσης θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες με το ζήτημα της αποστολής των μηχανογραφημένων τιμολογίων στην ΑΑΔΕ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και γενικά για την υλοποίηση των μέτρων πάταξης λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής. Στη συνέλευση θα μιλήσει και ο οικονομολόγος-φοροτεχνικός Σπ. Βαλιώτης για το νέο φορολογικό τοπίο που διαμορφώθηκε για τους επαγγελματίες του κλάδου και γενικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις των πρατηριούχων . Στο μεταξύ ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων(ΠΟΠΕΚ) που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Επιμελητήριο της Λάρισας. Η διοίκηση της ΠΟΠΕΚ συζήτησε τα θέματα της απαλλαγής των πρατηριούχων από την συμπλήρωση του Ψηφιακού Μητρώου πρατηρίων, κατέθεσε προτάσεις για μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα που διατίθενται από γειτνιάζοντα πρατήρια με την Αλβανία, Β. Μακεδονία και Βουλγαρία, επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης των εργαζομένων στα πρατήρια κα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass