Στις 2 Ιουλίου οι επικουρικές σε συνταξιούχους της Εθνικής

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2019 15:28

Επικουρικές συντάξεις 7 μηνών έχει σχεδιαστεί να λάβουν στις 2 Ιουλίου οι 16.280 συνταξιούχοι του Λογαριασμού Επικούρισης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΛΕΠΕΤΕ). Σε εφαρμογή της πρόσφατης τροπολογίας του Υπουργείου Εργασίας, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης της Eθνικής αλλά και συλλόγων συνταξιούχων, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος εξέδωσε εγκύκλιο που ορίζει την 2η Ιουλίου ως ημέρα καταβολής των παροχών στους δικαιούχους για το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο μέχρι και Ιούλιο 2019.

Να σημειωθεί ότι οι πρώην τραπεζοϋπάλληλοι της Eθνικής έχουν μείνει απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες και μόλις πριν από λίγες ημέρες, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προβλέφθηκε η ένταξή τους στο ΕΤΕΑΕΠ. Η σύνταξη όσων συνταξιοδοτηθούν από τις 10 Ιουνίου 2019 και μετά, θα υπολογιστεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους του ΕΤΕΑΕΠ.  
Η τροπολογία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης της Eθνικής η οποία έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass