Κλείνουν τη Δευτέρα τα προγράμματα των αγροτών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2019 15:00

Παρατάθηκε χθες έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών στα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ). Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, η παράταση δίνεται στους επιχειρηματίες-παρόχους και αφορά την υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα κοινωνικού–ιαματικού τουρισμού, εκδρομών, παροχής βιβλίων και εισιτηρίων θεάτρου, έτους 2019. Υπενθυμίζεται πως η αρχική προθεσμία έληγε χθες 20 Ιουνίου 2019.


Θυμίζουμε πως την ίδια ημέρα δηλαδή τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνονται και οι αιτήσεις για όλα τα προγράμματα 2019 (πλην του παιδικού κατασκηνωτικού, για το οποίο οι αιτήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την περασμένη εβδομάδα) όσον αφορά στους εγγεγραμμένους στον Οργανισμό αγρότες. Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες του ΕΦΚΑ Αγροτών (πρώην ΟΓΑ), οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας για τις 4ήμερες εκδρομές, για τα δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεάτρου αλλά και για τα χρηματικά βοηθήματα στις 3τεκνες και πολύτεκνες μητέρες.
Σημειώνεται πως για πρώτη φορά φέτος, ο ΛΑΕ /ΟΠΕΚΑ υλοποιεί πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες μητέρες, που είναι συνταξιούχοι ή ασφαλισμένες του ΕΦΚΑ Αγροτών (ΟΓΑ).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαδικασία της κλήρωσης για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για το 2019. Κάθε δικαιούχος μπορεί να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ καταχωρώντας τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του. Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ υπάρχει αναρτημένος κατάλογος των συμβεβλημένων επιχειρήσεων παιδικών κατασκηνώσεων ώστε οι δικαιούχοι να επιλέξουν κατασκήνωση. Η επιλογή της παιδικής κατασκήνωσης γίνεται ελεύθερα από τον γονέα, κηδεμόνα κ.ο.κ. του δικαιούχου, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο της κατασκήνωσης και απαγορεύεται ρητά η μεσιτεία από άλλα πρόσωπα.
Υπενθυμίζεται πως ο ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ υλοποιεί για δεύτερη φορά φέτος παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα αυξάνοντας τις θέσεις κατά το 1/3, καθώς φέτος θα φιλοξενηθούν 1.500 παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass