Ενημερώθηκαν για κλαδικά και χρηματοδοτικά... εργαλεία

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 20:28

Σφαιρική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση των εξελίξεων γύρω από κλαδικά και εταιρικά θέματα είχαν τα μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων ν. Λάρισας στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευσή τους.

Στη συνέλευση έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο Δημ. Παληογιάννη για περιβαλλοντολογικά θέματα και ειδικά για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων στο Ηλεκτρονικό Μητρών Αποβλήτων (ΗΜΑ), για τα αποτελέσματα του 1ου Αναπτυξιακού συνεδρίου των ΟΕΒΕ Κ. Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, για τα προγραμματισμένα εντός του έτους τεχνικά σεμινάρια για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, για την ανάγκη επίσπευσης πληρωμών στο ΓΕΜΗ κα. Στη συνέλευση παρέστη και μίλησε επίσης ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Δημ. Γάτος για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προϊόντα που μπορούν ν αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες.
ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓ. ΦΙΛΙΠΠΟ
Να σημειωθεί εξάλλου πως ο Σύλλογος τιμώντας τη μνήμη του προστάτη τους αποστόλου Φιλίππου προγραμματίζει σήμερα παραμονή της γιορτής του αγίου αρτοκλασία και τρισάγιο για τους αποθανόντες συναδέλφους στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στις 6 μ.μ. Μετά το πέρας της αρτοκλασίας η διοίκηση ως είθισται θα παραθέσει στα μέλη, εν ενεργεία και συνταξιούχους, δεξίωση στα γραφεία του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass