Στην τεχνολογία το μέλλον των επιχειρήσεων

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟ «GROW YOUR BUSINESS-MEET ΤHE EXPERTS» ΤΗΣ COSMOTE

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 15:19
Στις 4 Δεκεμβρίου η ημερίδα που προσφέρει έμπνευση και ιδέες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Στις 4 Δεκεμβρίου η ημερίδα που προσφέρει έμπνευση και ιδέες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα "Grow Your Business-Meet Τhe Experts" της COSMOTE, που δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν experts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους. Μετά τις επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, το «Meet TheExperts» ταξιδεύει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Λάρισα, στο ξενοδοχείο Imperial.

 Οι πρώτες τρεις ημερίδες του κύκλου "Grow Your Business - Meet The Experts" γνώρισαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό, καθώς συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από1.000 συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους (τουρισμός, εμπόριο, τρόφιμα/ποτά, λιανική πώληση κ.α.). Στην ημερίδα, οι επαγγελματίες θα έλθουν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και ειδικούς στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται τη γνώση τους, αλλά και πρακτικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Για την ημερίδα της Λάρισας, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή και να βρουν τη σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass