Στα μέλη της ΕΦΕΕΛ παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης ΠΟΦΕΕ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΕΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 15:12

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη της ΕΦΕΕΛ είχαν οι υποψήφιοι της παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών (Π.Ο.ΦΕ.Ε) - Συνεργαζόμενες Δυνάμεις, το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα.

Το σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία που διοργάνωσε η διοίκηση της Ένωσης Φοροτεχνικών έδωσε τη δυνατότητα της παρουσίασης των ατόμων που θα διεκδικήσουν από την παράταξή τους τη διοίκηση Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας αλλά και την εκπροσώπηση στη Συνέλευση ων Αντιπροσώπων του ΟΕΕ. Σημειώνεται πως η παράταξη εντός της εβδομάδας θα έχει μια πρώτη συνάντηση για να προετοιμαστεί τόσο για τη γενική συνέλευση της ΠΟΦΕΕ που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα όσο και για την επικείμενη εκλογική διαδικασία στον επιστημονικό φορέα.

Ενημερωτικά θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι της Παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών (Π.Ο.ΦΕ.Ε) - Συνεργαζόμενες Δυνάμεις είναι οι εξής:

* Για το Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος: Νάτσιος Νικόλαος (Λάρισα), Κίσσας Νικόλαος (Λάρισα), Μακρυγιάννη Ελένη (Λάρισα), Φατούρας Κωνσταντίνος (Λάρισα), Αποστολόπουλος Αλέξανδρος (Καρδίτσα), Βυθοπούλου -Λαμπροπούλου Βιργινία (Καρδίτσα), Βαιόπουλος Χρήστος (Μαγνησία), Ηλίας Αλέξανδρος (Μαγνησία), Σκρέτας Γεώργιος (Τρίκαλα) και Παπαστεργίου Σωτήριος (Τρίκαλα).

* Για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ): Παπαποστόλου Βασίλειος (Λάρισα), Νάκα Αγλαΐα (Λάρισα), Νάτσιος Νικόλαος (Λάρισα), Συγγούνα Μαρία (Λάρισα), Μπαλογιάννη Ειρήνη (Λάρισα), Μπουρμπούλιας Νικόλαος (Μαγνησία), Γιοντζής Χαραλαμπος (Λάρισα) Μαρέδης Παντελής (Μαγνησία), Ηλίας Αλέξανδρος (Μαγνησία),Αποστολόπουλος Αλέξανδρος (Καρδίτσα), Βυθοπούλου -Λαμπροπούλου Βιργινία (Καρδίτσα), Σκρέτας Γεώργιος (Τρίκαλα) και Παπαστεργίου Σωτήριος (Τρίκαλα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass