Επανεκλογή του Ν. Παπαγεωργίου στο ΤΕΕ

ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΔΚΜ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 15:03

Με μία κατά πολύ ταχύτερη συγκριτικά με άλλες φορές διαδικασία συγκλήθηκε και ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η πρώτη ειδική συνεδρίαση της 60μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, που προέκυψε από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου.

Επανεκλέγοντας, όπως αναμενόταν, τον Νίκο Παπαγεωργίου στη θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος, όπου η παράταξή του απέκτησε ισχυρή πλειοψηφία.

Λόγω της καθαρής επικράτησης της ΔΚΜ στις εκλογές, όπου με ποσοστό 62% κατέκτησε 37 από τις 60 έδρες της Αντιπροσωπείας, δεν απαιτήθηκε να προηγηθούν χρονοβόρες διεργασίες συνεργασιών μεταξύ των παρατάξεων. Η Αντιπροσωπεία συγκλήθηκε σχετικά σύντομα και σε λίγες ώρες ολοκλήρωσε την επίπονη διαδικασία των αλλεπάλληλων ψηφοφοριών για την εκλογή του προεδρείου της, του προεδρείου και των μελών της Δ.Ε. καθώς και των Ν.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας.

Το προεδρείο της Αντιπροσωπείας που εκλέχθηκε αρχικά, αποτελούν οι Βασίλειος Τσιώνας πρόεδρος, Μαρία Καμηλαράκη αντιπρόεδρος και Ιωάννης Μαρκατάς γραμματέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τούδε και στο εξής η θητεία των οργάνων του ΤΕΕ γίνεται τετραετής, από τριετής που ήταν, ενώ από 9 που είχε η Δ.Ε. του τοπικού Τμήματος διαθέτει πλέον 11 μέλη, καθώς ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών μηχανικών ξεπέρασε τους 4.000. Την 60μελή Αντιπροσωπεία, μετά από κάποιες παραιτήσεις και αντικαταστάσεις μελών, αποτελούν:

Οι 37 που έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό της ΔΚΜ, κατά σειρά σταυρών και κατά νομό: Παπαγεωργίου Νικόλαος, Νάρης Αστέριος, Γερογιάννης Βασίλειος, Κέλλας Αχιλλέας, Κόκκαλης Αθανάσιος, Μαρκατάς Ιωάννης, Τάτσης Γεώργιος, Τσιτσιφλή Σταυρούλα, Λάιος, Ευάγγελος, Γκάντζιος Αθανάσιος, Λύτρας Ιωάννης, Μπαγιάρας Θωμάς, Γκουντάρας          Ιωάννης, Ανυφαντής Ιωάννης, Τζάγκας Δημήτριος, Καφανέλης Κυριάκος, Μίχος Ιωάννης, Καμηλαράκη Μαρία, Κανέλος Νέστωρ, Χύτας Δημήτριος (από Λάρισα) Πλακεντά Ευαγγελία, Τσιώνας Βασίλειος, Μπίτης Αθανάσιος, Σταμούλης Χρήστος, Δαλαμάγκα Μάρθα, Τσιούκας Πάρης, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος (Καρδίτσα), Λιάκος Νικόλαος, Μπαταβάνης Απόστολος, Μητσιούλης Γεώργιος, Μούρκας Δημήτριος, Καταβούτα Μαρία, Κάλφα Παρασκευή, Χατζούλη Ευθυμία, Νάκας Νικόλαος, Σκρέκας Βάιος, Μπαλατσούκας  Ελευθέριος (Τρίκαλα).

Οι 9 της Περιβάλλουσας Μηχανικών: Πάλλας Παναγιώτης, Γκόγκος Γεώργιος, Λαχανά Ζωή, Νέσση Παυλίνα, Τριανταφύλλου Ανέστης, Παπαγγελής Αντώνιος, Κυπαρίσση Θεοδώρα (από Λάρισα) Τσουπαρόπουλος Δημήτριος (Καρδίτσα) και Μπαρτολότα Ρόζα (Τρίκαλα).

Οι 5 της ΔΗ.ΣΥ. Μ. : Νικολαΐδης Δημήτριος, Κράιας Ιωάννης, Μίχος Νικόλαος (από Λάρισα), Φαλάγγας Ιωάννης- Θωμάς, Τασιόπουλος Παναγιώτης (Καρδίτσα).

 Οι 4 της Πανεπιστημονικής: Ζιώγας Πάρις, Παναγιώτου Ιωάννης (από Λάρισα) Ελευθερίου Βασίλειος (Καρδίτσα) Ντούρλιος Λάμπρος (Τρίκαλα).

Οι 3 των Ενεργών Μηχανικών: Τζιώλη Σταμούλω, Ζαφείρης Ευάγγελος, Τριγώνης Ιωάννης (Τρίκαλα).

Και οι 2 της Συσπείρωσης: Σιούλας Παναγιώτης (Λάρισα) και Καλογήρου Ιωάννα (Καρδίτσα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass