Με γεμάτες τσέπες τα Χριστούγεννα

ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2019 15:08

Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πληρωθούν οι παροχές, τα επιδόματα, και οι συντάξεις Ιανουαρίου.

Ειδικότερα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, που θα γεμίσουν τις τσέπες το αργότερο στις 20 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr, λειτούργησε σε δύο φάσεις με την πρώτη καταβολή να ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ αν και οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί ωστόσο η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού, το επίδομα ενοικίου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, αναμένονται να καταβληθούν από την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και μετά. Ειδικότερα:

* Το επίδομα Παιδιού σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 και εγκρίθηκε στο διάστημα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου. Η έκτη δόση που αντιστοιχεί στο 2μηνο Νοέμβριος - Δεκέμβριος αναμένεται να προπληρωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, όπως και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα Δεκεμβρίου

* Το ΚΕΑ έως και τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

 Το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Δεκεμβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Νοεμβρίου.

* Εξάλλου οι συντάξεις Ιανουαρίου θα χορηγηθούν νωρίτερα λόγω εορτών. Συγκεκριμένα οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, αντί της 24ης Δεκεμβρίου 2019. Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass