Κουπόνια δώρων με... αγορές κρεάτων

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ 15 € ΕΝΑΣ ΛΑΧΝΟΣ - ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 22:00
Τις λεπτομέρειες της προωθητικών δράσεων συζήτησαν προχθές διοίκηση και μέλη της συντεχνίας κρεοπωλών ν. Λάρισας   Τις λεπτομέρειες της προωθητικών δράσεων συζήτησαν προχθές διοίκηση και μέλη της συντεχνίας κρεοπωλών ν. Λάρισας

Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιανουαρίου, για δεύτερη χρονιά φέτος, η "λοταρία" των παραδοσιακών κρεοπωλείων της Λάρισας.

Πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια, η εφαρμογή της οποίας είχε μεγάλη απήχηση πέρυσι, μιας και κάθε πελάτης κρεοπωλείου, είχε τη δυνατότητα να κερδίσει εντυπωσιακά δώρα. Συγκεκριμένα 22 περίπου κρεοπωλεία της Λάρισας σε κάθε πελάτη που θα αγοράζει κρέατα αξίας 15 ευρώ θα δίνει ένα λαχνό - κουπόνι, που αν κληρωθεί θα μπορεί να κερδίσει, κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, τηλεοράσεις, ποδήλατα, ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, ταξίδια, ηλεκτρικές σκούπες, αφυγραντήρες κ.α). Οι κρεοπώλες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση για να είναι διακριτοί έχουν αφίσες και ειδικά αυτοκόλλητα σήματα. "Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι πως και φέτος η ενέργεια αυτή, θα βρει ανταπόκριση από τον Λαρισαίο καταναλωτή και θα ενισχύσει τους δεσμούς μαζί του Κινούμαστε πάντα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας και τον υγιή ανταγωνισμό και η υιοθέτηση του μέτρου αυτού συνιστά ένας τρόπος επιβράβευσης των καταναλωτών μας που χρόνια τώρα μας στηρίζουν" σχολιάζει στην "Ε" ο πρόεδρος της συντεχνίας Ευάγγελος Ρίζος.
Η κλήρωση των τυχερών λαχνών θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο Λάρισας ενώ οι κρεοπώλες που συμμετέχουν στη δράση για την ώρα είναι οι Ευάγγελος Ρίζος, Ιωάννης Ζαχαρούλης (Μελισσοχώρι), Αθανάσιος Κασίδης (Τύρναβος), Μιχάλης Κόκορας, Ευάγγελος Γκιάστας, Δημήτριος Κουτίνας, Δημήτριος Κουτσοδόντης, Αχιλλέας Λανάρας, Στέλιος Λανάρας, Ηλίας Λούπας, Δημήτριος Μακρυγιάννης, Κώστας Νανάς,  Γιώργος Νυχτερίδας, Στέλιος Παπαγεωργούλης, Χρήστος Πάσχος, Δημήτριος Περηφανος, Απόστολος Ταφούφας, Ευάγγελος Τράντος, Ιωάννης Τσιούφης, Αντώνης Φωτίου (Νίκαια), Μανώλης Χατζηνικολάου και Γεώργιος Κοντογιάννης.             

ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Στο μεταξύ για μια ακόμη φορά οι παραδοσιακές κρεοπώλες της Λάρισας, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν σε πρόσφατη συνέλευσή τους, θα γεμίσουν το τραπέζι των απόρων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης με "δέματα αγάπης".  Τα μέλη της συντεχνίας θα συγκεντρώσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα κρέατα τα οποία θα διανείμουν σε οικογένειες που βιώνουν την φτώχεια και τον καθημερινό αγώνα της ζωής. Η συγκέντρωση και διανομή τροφίμων από τους κρεοπώλες έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια θεσμός καθώς η συλλογικότητα, το αίσθημα αλληλεγγύης και η προσφορά είναι έννοιες αλληλένδετες για τον κλάδο τους.
   Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass