Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο ΕΚΛ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 22:47

Σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας προχωρά με πρωτοβουλία της η Ένωση Μηχανοξυλουργών – Επιπλοποιών στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Τα είδη περιλαμβάνουν φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, ρούχα,

παπούτσια, παιδικά παιχνίδια. Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης τονίζεται: «Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την Αλβανία, στο γειτονικό λαό που αντιμετωπίζει τις συνέπειες του εγκέλαδου, με καταστροφές στα σπίτια και τις περιουσίες του. Ιδιαίτερα, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους, που δουλεύουν στη χώρα μας και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους τόσο οι ίδιοι, όσο και συγγενικά τους πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι στη Ελλάδα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις ασχολούνται μόνο στα λόγια με το ζήτημα της αντισεισμικής θωράκισης, όπως και με τα άλλα λαϊκά προβλήματα. Είναι επιβεβλημένο, άμεσα, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες που οι λαοί έρχονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές, να δυναμώσει ο αγώνας ώστε στο επίκεντρο να μπουν οι λαϊκές ανάγκες και η προστασία της ζωής των εργαζομένων. Να δυναμώσει ο αγώνας και να απαιτηθούν μέτρα έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες από τις συνέπειες τέτοιων καταστροφών και να διασφαλιστεί η άμεση έμπρακτη στήριξη των πληγέντων με την ευθύνη του κράτους. Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης. Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, πρωινά και απογεύματα. Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια, Παιδικά παιχνίδια. Η συμπαράστασή μας είναι επιβεβλημένη!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass