Ζωντάνεψε την αγορά της Ελασσόνας η «Λευκή Νύχτα»

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 22:34

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

Ακόμη μια επιτυχημένη «Λευκή Νύχτα» που «τρέχει» από το 2014 (πρωτοβουλία του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου στην αγορά της Ελασσόνας) πέρασε στην ιστορία. Δεκάδες καταναλωτές, άτομα όλων των ηλικιών, νεολαία και όχι μόνο στους δρόμους και στην αγορά

της πόλης σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα νύχτα. Καταναλωτές κυρίως από την Ελασσόνα - αισθητή η απουσία καταναλωτών από την ευρύτερη περιοχή - έδειξαν πως την περίμεναν, παρά την… πρόσφατη «Black Friday» και «απλώθηκαν» στους δρόμους και στα καταστήματα κυρίως στο κέντρο της Ελασσόνας, στα σοκάκια της κεντρικής αγοράς της Βενιζέλου, στον κεντρικό δρόμο της 6ης Οκτωβρίου και όχι μόνο. Η αγορά «ξύπνησε» και «ζωντάνεψε» για λίγες ώρες, με τον κόσμο να πηγαινοέρχεται, να «χαζεύει» βιτρίνες, να χαίρεται και να διασκεδάζει αλλά και να ψωνίζει ιδιαίτερα επιλεκτικά. Άλλωστε τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά έως αργά τη νύχτα, έχοντας ελκυστικές προσφορές, προνομιακές τιμές, «εκπτώσεις» και δωράκια. Ο κόσμος έκανε τις βόλτες του στα στέκια της πόλης, μασκότ καταστημάτων και «ξυλοπόδαροι» διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους, τα καταστήματα και οι επαγγελματίες με χαμόγελα φρόντιζαν να προσφέρουν γλυκίσματα και κεράσματα. Και βέβαια αρκετός κόσμος «χάζευε» στις βιτρίνες ή ψώνιζε και… κρατούσε κυρίως μικρές τσάντες! Ο «τζίρος» των περισσοτέρων καταστημάτων της πόλης, στη φετινή «Λευκή Νύχτα» στην Ελασσόνα, κινήθηκε σε σχετικά καλά επίπεδα σε σύγκριση και με τις άνυδρες και «παγωμένες» εποχές που ζούμε, αν και οι καταναλωτές που ήθελαν να ψωνίσουν, έδειχναν σαφώς πιο συγκρατημένοι και προβληματισμένοι από άλλες χρονιές και κυρίως πιο αναποφάσιστοι σε σύγκριση και με άλλες «Λευκές Νύχτες». Αρκετοί οι επαγγελματίες που κάνουν λόγο για «μειωμένους τζίρους ή και στα ίδια, σε σύγκριση με ανάλογες βραδιές των τελευταίων χρόνων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass