Νέα διοίκηση εκλέγουν οι περιπτερούχοι

ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2020 22:04
Από τη συνέλευση των μελών της Ενωσης Περιπτερούχων και Καπνοπωλών ν. Λάρισας στο Επιμελητήριο Από τη συνέλευση των μελών της Ενωσης Περιπτερούχων και Καπνοπωλών ν. Λάρισας στο Επιμελητήριο

Προς την εκλογή νέων διοικητικών οργάνων οδεύουν τα μέλη της Ένωσης Περιπτερούχων και Καπνοπωλών ν. Λάρισας καθώς η θητεία της παρούσας διοίκησης έληξε.

Στην προχθεσινή συνέλευσή τους καθόρισαν την ημερομηνία των εκλογών και δρομολόγησαν τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου και των αντιπροσώπων στην τοπική και πανελλήνια Ομοσπονδίας τους για τα επόμενα 3 χρόνια. Οι εκλογές, όπως συμφωνήθηκε, θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο Λάρισας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ενώ υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Η προχθεσινή συνέλευση των μελών της Ένωσης, που έγινε στο εντευκτήριο του επιχειρηματικού φορέα τους,  έδωσε παράλληλα την ευκαιρία στα μέλη να συζητήσουν, να καταγράψουν  και να αναδείξουν τα προβλήματα του κλάδου, τις λύσεις των οποίων πρέπει να προωθήσει η νέα διοίκηση.  Το στεγαστικό, με τα ακριβά ενοίκια των περιπτέρων, η κυοφορούμενη υποχρεωτική εγκατάσταση μηχανημάτων POS στο επάγγελμά τους που σήμερα εξαιρείται, η μείωση του τζίρου τους, η συρρίκνωση των περιθωρίων κερδών από την πώληση καπνικών προϊόντων και η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που περιόρισε τις πωλήσεις τσιγάρων κατά 20% τουλάχιστον είναι μερικά από τα ζητήματα,  που θα βρει μπροστά της η νέα διοίκηση...

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass