Οικονομικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2020 15:12

Κόβουν πίτα οι κομμωτές
Το επόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας τα μέλη του σωματείου καταστηματαρχών κουρέων-κομμωτών και κομμωτριών ν. Λάρισας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο "Πανελλήνιον" από τις 9 μ.μ. με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό. * * *
Ανοίγει τις πύλες της στις 7 Φεβρουαρίου η Horeca
Ανοίγει τις πύλες της και φέτος η διεθνής επαγγελματική έκθεση Horeca 2020, ο σημαντικότερος εκθεσιακός προορισμός στο χάρτη του τουρισμού και της μαζικής εστίασης, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη τύπου των διοργανωτών της. Στη 15η Horeca 2020, που θα πραγματοποιηθεί, στο Metropolitan Expo, θα συμμετέχουν 550 εκθέτες. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις οι αναμενόμενοι επισκέπτες εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στους 120.000. Στα περίπτερα των 550 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα και θα φιλοξενήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις.
Την ίδια στιγμή στο πλαίσιο της Horeca, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει την 9η Γενική Συνέλευσή του, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έναρξη της έκθεσης.

* * *
Συνέλευση και πίτα χρυσοχόων
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη εβδομάδα τα μέλη του συλλόγου Αργυροχρυσοχόων-Ωρολοποιών Ν. Λάρισας. Στη συνέλευση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου, θα γίνει από τη διοίκηση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, θα αποφασιστεί η λειτουργία των καταστημάτων τους τις Κυριακές, θα καθοριστεί το θερινό ωράριο, θα γίνει ενημέρωση για την προγραμματισμένη επίσκεψη στην έκθεση "ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW¨στις 21-24 Φεβρουαρίου, θα συζητηθούν διάφορα θέματα για τη λειτουργία του συλλόγου. Μετά το πέρας της συνέλευσης στο εντευκτήριο του κτιρίου θα  πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass