Παγιώνεται η ανάκαμψη στην ασφαλιστική αγορά

ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2020 15:00
Από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών ν. Λάρισας και την κοπή πίτας Από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών ν. Λάρισας και την κοπή πίτας

Σημάδια ανάκαμψης στην ασφαλιστική αγορά διαπιστώνουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για την πορεία και τις προοπτικές του κλάδου και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και στην κοινωνική ευημερία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καραγιάννης πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ Ευγενία Σαμαρά-Νάστου, Νικόλαο Μπλαντέμη, Ανδρέα Τσιβούλη, Λουίζα Ζαφειρίου, Στέλλα Ντέλλα-Καραΐσκου και Μιχάλη Παπαδημητρούλα ενημέρωσαν για τις δράσεις του συλλόγου του περασμένου έτους και για τις επικείμενες του τρέχοντος.

Η διοίκηση αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη «συνένωση δυνάμεων» και στη σύμπνοια που παρατηρείται πανελλαδικά στις τάξεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και ανέδειξαν ζητήματα που αφορούν στην ασφαλιστική αγορά, η οποία σε πείσμα των καιρών δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης τα τελευταία 3 χρόνια και ειδικότερα στους κλάδους Υγείας και Σύνταξης χωρίς να υπολείπεται και ο κλάδος φυσικών καταστροφών (φωτιές, πλημμύρες σεισμοί κ.λπ.).

"Αυτό οφείλεται -όπως τονίστηκε- στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών, οι οποίοι όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν σημαντικές οικονομικές ζημίες που θα προκύψουν από ένα αναπάντεχο γεγονός". Στη συνέλευση τονίστηκε επίσης η καθοριστική συμβολή του επαγγελματία-συμβούλου ασφαλιστή, ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Στη συνέχεια, ο σύλλογος δεξιώθηκε στην ταβέρνα "Λαδοφάναρο" τα μέλη και τους φίλους του και όλοι μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενοι για "υγεία και πρόοδο στη νέα χρονιά".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass