«Φρένο» στις παραγγελίες κρεάτων για την Τσικνοπέμπτη

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 16:05

Εν... αναμονή αλλά σε ετοιμότητα «συναγερμού», βρίσκονται οι υπαίθριες ψησταριές και οι παραγγελίες κρεάτων για τον εορτασμό του εθίμου της Τσικνοπέμπτης στη Λάρισα, καθώς αρκετοί καταναλωτές περιμένουν να δουν εάν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που κάνουν λόγο για βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

«Πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε τα δελτία της ΕΜΥ για το αν θα καταφέρουν να στήσουν τις ψησταριές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια», σχολίασε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών ν. Λάρισας Ευάγγελος Ρίζος, επισημαίνοντας πως ναι μεν η κίνηση είναι αυξημένη στα παραδοσιακά κρεοπωλεία αλλά δεν είναι η αναμενόμενη.
«Η Τσικνοπέμπτη είναι σαν την Πρωτομαγιά, παίζει σημαντικό ρόλο ο καιρός. Υπάρχουν πολλοί πελάτες που το σκέφτονται ακόμη», δηλώνει αφήνοντας να εννοηθεί πως οι πωλήσεις κρεάτων τη σημερινή ημέρα θα εξαρτηθούν και από τις διαθέσεις του καιρού
«Πάντως, όπως ανέφερε ο κ. Ρίζος όλα τα κρεοπωλεία του νομού είναι προετοιμασμένα έχοντας κρέατα σε επάρκεια και αφθονία για να καλύψουν τις ανάγκες των νοικοκυριών. Είμαστε από μέρες έτοιμοι για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Υπάρχει αφθονία προϊόντων, επάρκεια στην αγορά και οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τους κρεοπώλες της Λάρισας την Τσικνοπέμπτη, παραδοσιακά την τιμητική του έχει το χοιρινό και κυρίως τα σουβλάκια, η πανσέτα και τα λουκάνικα ενώ ακολουθούν -σε πωλήσεις- τα μπιφτέκια, τα παϊδάκια και μετά όλα τα υπόλοιπα είδη κρεάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass