Περιζήτητος προορισμός για το «εξοικονομώ»

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ "H-ALUCOM ABEE - ΧΟΛΕΒΑΣ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2020 15:30

Για πολλά χρόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές επαγγελματιών και τεχνικών εταιρειών που αναλαμβάνουν την υλοποίηση του προγράμματος "εξοικονομώ κατ' οίκον". Αποτελεί για τέσσερις δεκαετίες από τα πιο δυνατά Brads στη Θεσσαλία στον χώρο των κατασκευών με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Ιδιώτες, αρχιτέκτονες-μηχανικοί και τεχνικές εταιρείες εμπιστεύονται τα προϊόντα της με "κλειστά μάτια" καθώς η ποιότητα και η πρωτοποριακή γκάμα των προϊόντων της έχει ταυτιστεί με κάθε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και κάθε επένδυση εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο λόγος για την "H-ALUCOM ABEE - ΧΟΛΕΒΑΣ", μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC) της Θεσσαλίας και μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας που κέρδισε, κόντρα στην οικονομική κρίση, επάξια τη "μάχη" της ανάπτυξης, εξελισσόμενη σε περιζήτητο προορισμό σε όλους τους κύκλους του προγράμματος "εξοικονομώ".

Έχοντας αποκτήσει το ειδικό βάρος και τη γνώση για τις επιδοτούμενες εργασίες που απαιτούνται για την υλοποίησή του και ενόψει της ενεργοποίησης του γ' κύκλου του προγράμματος, εντός της άνοιξης, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για να ανταποκριθεί με επιτυχία και σ' αυτή την πρόκληση, λανσάροντας ό,τι καλύτερο σε ποιότητα κουφωμάτων υπάρχει στην αγορά, ενημερώνοντας μάλιστα κάθε ενδιαφερόμενο για το πρόγραμμα, που επιδοτεί ως γνωστό, έως και 70% του κόστους τους.

"Εδώ και μια δεκαετία, από τότε που ξεκίνησαν τα προγράμματα, έχουμε θωρακίσει ενεργειακά, με συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αμέτρητα σπίτια στη Θεσσαλία και όχι μόνο. Έχουμε μετατρέψει ενεργοβόρες κατοικίες σε πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας" τονίζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιώργος Χολέβας.

"Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών, στη μοναδική ποιότητα προϊόντων μας και στην αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων" τονίζει με έμφαση προσβλέποντας στην εδραίωση της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες μονάδες κουφωμάτων στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και εδρεύει σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 25.000 m2 στην Καλαμπάκα (στο 2ο χλμ. Καλαμπάκας- Τρικάλων). Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 4.500 m2 και οι εκθεσιακοί χώροι - γραφεία 2.000 m2, ενώ διαθέτει προϊόντα για την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο, όπως κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά (uPVC), συστήματα ρολού και γκαραζόπορτες, υαλοπίνακες ( υπάρχει μάλιστα ξεχωριστό τμήμα παραγωγής διπλών θερμομονωτικών υαλοπινάκων), πλακίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, είδη υγιεινής- αξεσουάρ/ έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες κ.α. Όλα αυτά τα χρόνια και κόντρα στην κρίση η εταιρεία κατάφερε με γεωμετρική πρόοδο να αυξήσει τα οικονομικά της μεγέθη, να κατοχυρώσει τη θέση της στην εγχώρια αγορά να κοιτάζει πλέον και τη διεθνή.

Το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο δυναμικό της μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παράγει ποιοτικά κουφώματα που απευθύνονται στις πιο σύνθετες ανάγκες των πελατών. Από την αρχή της παραγωγής έως και την ολοκλήρωσή της, τα προϊόντα ελέγχονται σε όλες τις φάσεις παραγωγής σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Όλα τα τμήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα με μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα μεγάλης παραγωγής και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η τοποθέτηση των κουφωμάτων γίνεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με προσοχή και συνέπεια απέναντι στον πελάτη.

Η μακροχρόνια συνεργασία της με γνωστούς γερμανικούς οίκους αλλά και τη γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO (από το 1988) προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων σύμφωνα με γερμανικές προδιαγραφές παραγωγής, ενώ πολλοί κατασκευαστές και έμποροι προμηθεύονται από την "H-ALUCOM ABEE- ΧΟΛΕΒΑΣ" έτοιμο κούφωμα αλουμινίου και συνθετικό(uPVC).

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η στρατηγική της εταιρείας εστιάζεται στην καινοτομία Προϊόντων/ Υπηρεσιών, στη δύναμη του ονόματός της, που έχει ταυτιστεί με την ποιότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη απέναντι στους καταναλωτές και στην προσωπική επαφή με τον πελάτη της, όπου δίνεται λύση σε κάθε του πρόβλημα. Προς την κατεύθυνση αυτή, η "H-ALUCOM ABEE" τόσο για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη όσο και για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της εφαρμόζει το σύστημα ποιότητας SEKA Q SYSTEM, ενώ όλα τα προϊόντα διαθέτουν τη σήμανση CE.

Τέλος να σημειώσουμε πως η εταιρεία από το 2011 λειτουργεί υποκατάστημα- έκθεση στη Λάρισα (Χατζημιχάλη και Ιωαννίνων 35 τηλ. 2410-610.030), ενώ από το 2013 διαθέτει και υποκατάστημα στα Τρίκαλα (Καλαμπάκας και Καλλισθένη).

Για επικοινωνία με το εργοστάσιο τηλ. 24320-79145-6, www.halucom.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass