Επανασυνδέει το «κομμένο» νερό σε νοικοκυριά η ΔΕΥΑΛ

ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2020 21:00
Αμέσως γίνονται οι επιδιορθώσεις βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης -όπου παρουσιάζονται -για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης υδροδότησης του Δήμου (εργασίες σε δίκτυο στην οδό Ογλ) Αμέσως γίνονται οι επιδιορθώσεις βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης -όπου παρουσιάζονται -για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης υδροδότησης του Δήμου (εργασίες σε δίκτυο στην οδό Ογλ)

Σε δεκαοκτώ επανασυνδέσεις παροχών ύδρευσης προχώρησε το τελευταίο τριήμερο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, στο πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που χάραξε, για τη στήριξη των καταναλωτών μέσα σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Όπως δηλώνει στην «Ε» ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρης Σαββοργινάκης, «οι επανασυνδέσεις του νερού σε οφειλέτες της ΔΕΥΑΛ, αφορούσαν διακοπές που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο. Από τις δεκαοκτώ περιπτώσεις, τέσσερις οφειλέτες προχώρησαν άμεσα σε διακανονισμό και πλήρωσαν έναντι».

Αποτελεί πλέον πολιτική της ΔΕΥΑΛ, να μην προχωρήσει σε καμία διακοπή νερού σε καταναλωτές, για όσο διαρκεί η περίοδος των μέτρων προφύλαξης από τη μετάδοση του κορονοϊού, ενώ αντίθετα δεν θα επανασυνδέσει την παροχή ύδρευσης σε «συστηματικούς οφειλέτες» και συγκεκριμένα σε καταναλωτές που έχουν οφειλές χρόνων.

Από την άλλη ο κ. Σαββοργινάκης επισήμανε ότι «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση καταναλωτής να ζητήσει αυτή την περίοδο επανασύνδεση νερού και να μην την κάνουμε».

100 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των καταναλωτών στο κάλεσμα της ΔΕΥΑΛ, για ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο κ. Σαββοργινάκης,

εγγράφονται καθημερινά, κατά μέσο,100 νέοι χρήστες, στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-bill ΔΕΥΑ. Από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και χθες το μεσημέρι έχουν εγγραφεί 260 νέοι χρήστες.

Με την υπηρεσία e-bill, ο καταναλωτής έχει άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς του οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο.

Να σημειωθεί ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας στο πλαίσιο των μέτρων προς αποφυγή συνάθροισης, για την πρόληψη απέναντι στον κορονοϊό (COVID-19) λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

«Κύριο μέλημά μας είναι η ομαλή ροή υδροδότησης… Η ΔΕΥΑΛ έχει καταρτίσει σχέδιο δράσης για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης υδροδότησης του Δήμου Λαρισαίων» τονίζει ο κ. Σαββοργινάκης και σημειώνει πως το προσωπικό της «είναι σε ετοιμότητα και ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες. Άμεση είναι και η παρέμβαση συνεργείων της, για επιδιορθώσεις βλαβών σε αγωγούς ύδρευσης».

Η ΔΕΥΑΛ συστήνει στους καταναλωτές της να αποφεύγουν την προσέλευση στα γραφεία της (τέρμα Τυχερού) και ανακοινώνει τα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας:

Για αναγγελία βλαβών (όλο το 24ωρο) στο τηλέφωνο:

2410-687.220.

Για υποβολή αιτημάτων ή ερωτημάτων στο site της ΔΕΥΑΛ (www.deyal.gr) ή στα τηλέφωνα :

2410-687156 (πρωτόκολλο)

2410-687136 (γραφείο νέων πελατών)

2410-687102 (γραφείο καταναλωτών)

2410-687117 (γραφείο εσόδων - διακανονισμών καταναλωτών).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

Για την πληρωμή λογαριασμών, μέσω: της πλατφόρμας e-bill ΔΕΥΑ (εγγραφή στο site της ΔΕΥΑΛ στο www.deyal.gr) ή στις τράπεζες με πάγια εντολή (αυτόματη χρέωση τραπεζικού λογαριασμού) ή με εντολή χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού.

Εάν, παρ’ όλα αυτά, ο καταναλωτής κρίνει απαραίτητο να μεταβεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προσωπικού της ΔΕΥΑΛ, για την τήρηση μέτρων αποφυγής συνωστισμού και μέγιστου αριθμού εξυπηρετούμενων καταναλωτών.

Της Λένας Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass