Τοπικοί οίνοι σε καταστήματα εστίασης

ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ «50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2020 8:14

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση, παρουσία του Προέδρου κου Σωτήρη Γιαννακόπουλου, του Α Αντιπροέδρου κου Δημήτρη Παπαλέξη και της Γ.Γ. κας Καλλιόπης Τζήκα μεταξύ αντιπροσωπείας οινοποιών και του προεδρείου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια έναρξης της πρωτοβουλίας ‘’50 χιλιόμετρα ’’.


Συζητήθηκαν μεταξύ των δύο κλάδων η άμεση συνεργασία τους τόσο στην τοποθέτηση τοπικών οίνων, ζύθου και αποσταγμάτων στα καταστήματα εστίασης όσο και στις κοινές προωθητικές δράσεις για την γνωριμία του κοινού με τα τοπικά προϊόντα μέσω των καταστημάτων εστίασης.
Η δυσμενής οικονομική συγκυρία επιβάλλει όσο ποτέ την άμεση ενεργοποίηση της δράσης ώστε να συνεργαστούν οι τοπικές επιχειρήσεις μεταξύ τους αλλά και να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό η τοπική καταναλωτική συνείδηση. Θα ακολουθήσει άμεσα νέα συνάντηση με το σύνολο των οινοποιών με τους καταστηματάρχες εστίασης για τον σχεδιασμό και την εξειδίκευση των κοινών δράσεων των δύο κλάδων.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Εξ άλλου το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνει ότι διοργανώνεται ημερίδα από τον αυστριακό Οργανισμό Προσέλκυσης Επενδύσεων σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικότητας (Enterprise Europe network) και άλλους συνεργάτες, με αντικείμενο την παρουσίαση της Αυστρίας ως επενδυτικού προορισμού, την ενημέρωση όλων των σταδίων που πρέπει να ακολουθήσει ενδιαφερόμενος επενδυτής για έναρξη δραστηριότητας, παρέχεται δε και η δυνατότητα για μεμονωμένες συζητήσεις (Q&A) με στελέχη του εν λόγω Οργανισμού και εξωτερικούς συνεργάτες του.
Σε εκδήλωση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν ενδιαφερόμενοι από διάφορες χώρες μέσω εγγραφής σε ειδική πλατφόρμα, αδαπάνως, από τον ιστότοπο https://open-day.investinaustria.at/, μέχρι τις 28 τρέχοντος.
Σε ίδιο ιστότοπο μπορούν, επίσης, αντληθούν στοιχεία σχετικά με τους συμμετέχοντες από διάφορες χώρες, το πρόγραμμα, τους ομιλητές κ.α, καθώς και μήνυμα της Αυστριακής Ομοσπονδιακής Υπουργού Οικονομίας και Ψηφιοποίησης κας Margarete Schramböck που απευθύνει,  για την εν λόγω εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass