Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2020 9:15

Νέα διοίκηση εκλέγουν αύριο οι υδραυλικοί
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


Νέα διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία θα εκλέξουν αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου τα μέλη του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Λάρισας. Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου (Κραννώνος 1). Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι τακτοποιημένοι οικονομικά το 2020. Σημειώνεται πως από τις εκλογές θα αναδειχθεί το νέο 7μελές Δ.Σ., τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και οι αντιπρόσωποι για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) και την Πανελλήνια κλαδική Ομοσπονδία (ΟΒΥΕ).
Σημειώνεται ότι στις εκλογές θα συμμετάσχουν δύο παρατάξεις η "Ενωτική Προοδευτική Κίνηση" και η "Αγωνιστική Κίνηση". Οι υποψήφιοι της ‘’Ενωτικής Προοδευτικής Κίνησης’’ για το Δ.Σ., την ΟΒΥΕ και την ΟΕΒΕΛ είναι οι: Αθανάσιος Ανδρέου, Ιωάννης Γρηγορίου, Κων/νος Καψάλος, Κων/νος Κωστούλας, Χρήστος Μπάρας, Δημήτρης Ντόντος, Θεοφάνης Παπακώστας, Κων/νος Σαγώνας, Νικόλαος Τζήμας, Νικόλαος Τόπης, Ευάγγελος Τσίλας και Γεώργιος Χαλέπης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Αθανάσιος Βλησαρούλης, Κων/νος Γκρίγκας και Αθανάσιος Μπατσίλας.
Οι υποψήφιοι της "Αγωνιστικής Κίνησης" για το Δ.Σ., την ΟΒΥΕ και την ΟΕΒΕΛ είναι οι: Αθανάσιος Ευθυμιάδης, Ευάγγελος Ζιώγκος, Χρήστος Καψάλης και Γεώργιος Σαρμανιώτης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή δεν υπάρχει υποψήφιος.

 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιχορήγηση επιχειρήσεων
Ξεκίνησε χθες αναβαθμισμένο και με σημαντικές αλλαγές το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 5.200 ανέργων ηλικίας έως 39 ετών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του ΟΑΕΔ σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας». Ειδικότερα πρόκειται για ένα ανοιχτό πρόγραμμα που δεν είχε ανταπόκριση και άλλαξαν οι προϋποθέσεις για να γίνει πιο ελκυστικό. Οι αλλαγές αφορούν στο ότι πλέον απευθύνεται σε περισσότερους κλάδους επιχειρήσεων και αυξάνεται η επιδότηση από το 50% στο 60% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.
Η διάρκεια της επιχορήγησης του προγράμματος ορίζεται στους 15 μήνες. Οι επιχειρήσεις επιχορηγούνται για κάθε άτομο που υπάγεται στο πρόγραμμα από την ημερομηνία πρόσληψής του. Στο μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος συμπεριλαμβάνονται οι συνολικές ακαθάριστες πραγματικές μηνιαίες αποδοχές και οι ασφαλιστικές εισφορές που βαρύνουν τον εργοδότη, καθώς και τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το Επίδομα Άδειας.

 

Εκλογές συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ
Εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 14 Ιουνίου τα μέλη των συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Συγκεκριμένα θα εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο, ελεγκτική επιτροπή και τους εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί στα γραφεία του σωματείου, που στεγάζεται στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας (Ολύμπου και Γεωργιάδου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass