Πρόσφεραν ζωή οι Θεσσαλοί οικονομολόγοι

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 8:02

Με την πρώτη πανελλαδική ημέρα εθελοντικής δράσης που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Στη Λάρισα και σε πάνω από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες μέλη του προσήλθαν «για να προσφέρουν ζωή».


Από τις 9 το πρωί μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη δράση προσήλθαν στην αίθουσα σεμιναρίων του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, προκειμένου να δώσουν αίμα ή να προσφέρουν είδη. Τα είδη ατομικής προστασίας που συγκεντρώνονται θα φτάσουν στις κατά τόπους Μητροπόλεις για να διατεθούν σε άπορους πολίτες. Αντίστοιχα, το αίμα θα διατεθεί στις περιφερειακές νοσοκομειακές μονάδες που το έχουν ανάγκη, οι οποίες συνεργάζονται με το ΟΕΕ για την υλοποίηση της δράσης. «Δηλώνουμε το παρόν για όσους μας έχουν ανάγκη και δε θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές όλοι οφείλουμε να επιδεικνύουμε την ευαισθησία ούτως ώστε με δράσεις κοινωνικής ευθύνης να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται. Έτσι λοιπόν ήρθε και αυτή η ιδέα στο Οικονομικό Επιμελητήριο για την πρώτη πανελλαδική ημέρα εθελοντικής δράσης και φυσικά αποφασίσαμε να βοηθήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΕΕ Κων. Κόλλιας. "Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα, γιατί την προηγούμενη περίοδο με τους γνωστούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας, πολλοί αιμοδότες δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε στο νοσοκομείο ή σε κάποια αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένες ανάγκες. Επιπλέον, συγκεντρώνουμε είδη ατομικής προστασίας για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, ούτως ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους και το κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass