Συζήτησαν τα προβλήματα των λογιστών της Θεσσαλίας

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 8:02

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Καρδίτσα, η «διευρυμένη» συνεδρίαση του Δ.Σ.

του 7ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στη συνεδρίαση που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ, κλήθηκαν και συμμετείχαν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών λογιστικών συλλόγων της Θεσσαλίας.
Η πρωτοβουλία επιλογής της πόλης, καθώς και η έμπρακτη συμπαράσταση που προσέφερε η διοίκηση του 7ου Π.Τ. με την οικειοθελή συμμετοχή 20 μελών του Ο.Ε., για να βοηθήσουν το έργο της άμεσης καταγραφής των ζημιών των επιχειρήσεων της περιοχής, επικροτήθηκε τόσο από τον τοπικό Σύλλογο Λογιστών όσο και από όλους τους φορείς της πόλης.
Στη συνεδρίαση αναπτύχθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του λογιστικού κλάδου (υπογραφή λογιστή, προθεσμίες, my data κτλ) και αποφασίστηκε στο επόμενο διάστημα να συνταχθεί ένα κοινό ψήφισμα με τις θέσεις και τις προτάσεις τους.
Πλην του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας Ηλ. Κοτσιμπογεώργου και των λοιπών μελών της διοίκησης, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΦΕΕ Λάρισας Νικ. Νάτσιος, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕΛ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ Αστ. Νάκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών Μαγνησίας Δημ. Παππάς, ο εκπρόσωπος του ΣΟΛ Βόλου Αλεξ. Κεχαγιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Τρικάλων και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ Θωμάς Γρηγορίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Καρδίτσας Γεώργ. Παπαδημητρίου και το μέλος της διοίκησης της ΠΟΦΕΕ Κων. Λαμπρόπουλος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass